LOST сезон 6 започва! Тук ще намериш инфо, достойно за цял сайт!

НАЙ-ДЪЛГООЧАКВАНИЯТ ФИНАЛ

ОТ 19 АПРИЛ,

ВСЕКИ ПОНЕДЕЛНИК ОТ 21:00

САМО ПО AXN

LOST – ИЗГУБЕНИ”

ПОСЛЕДНИЯТ 6-ТИ СЕЗОН

ВСИЧКИ ТАЙНИ И МИСТЕРИИ

НАЙ-НАКРАЯ ЩЕ БЪДАТ РАЗКРИТИ!

AXN – каналът за екшън и приключения на Sony Pictures Television запазва традицията и отново за шеста поредна година ще бъде първият телевизионен канал в България, който ще излъчи премиерно епизодите от последния шести сезон на култовия сериал „LOST – Изгубени”.

От 19 април, всеки понеделник от 21:00 истинските фенове на най-заплетения сериал на Планетата ще могат да следят единствено по AXN разкриването на всички тайни и мистерии, които сценаристи и продуценти сътвориха от началото на сериала.

Сериалът „LOST – Изгубени” проследява живота на група оцелели след самолетна катастрофа на пътнически самолет, летящ от Сидни, Австралия за Лос Анджелис, САЩ на мистериозен тропически Остров. Характерно за „LOST – Изгубени” е развитието на няколко сюжетни линии едновременно. Всеки епизод представя основен сюжет и  едновременно с това един или няколко второстепенни сюжета в други моменти от живота обикновено на един от героите. С увеличаването на броя на сезоните на сериала, сценаристи, режисьори и продуценти използват все по-различни механизми за представяне на историята на персонажите. В последните пети и шести сезон особено се акцентира на пътуването им във времето.

Стартът на сериала е на 22 септември 2004 г. по  ABC в САЩ, като пилотния епизод събира 18,6 милиона зрители. Този епизод на сериала е с две части и е сред един от най-скъпите в историята на телевизията (по неофициални данни за заснемането му са вложени между 10 и 14 милиона долара).  След това сериалът се излъчва по много телевизии в целия свят. В България сериалът „LOST – Изгубени” стартира по AXN на 22 януари 2005 г. и от тогава до днес AXN излъчи по традиция премиерно всичките 5 сезона, както и пет специални епизода за сериала. От 19 април AXN започва излъчването на последния шести сезон, за който продуцентите обещават запомнящ се и неочакван финал.

Сериалът „LOST – Изгубени” до момента има 48 награди и 176 номинации, най-престижните сред които са 1 награда и 4 номинации за наградите „Златен глобус”, 9 награди и 30 номинации за наградите „ЕМИ”,  1 награда и 2 номинации за наградите „БАФТА”.

Сюжетът в „LOST – Изгубени”:

След катастрофата на полет 815 на Океаник Еър 48 човека са принудени да оцеляват на привидно самотен Остров. Скоро те разбират, че не са сами, а „Другите“ обитатели на Острова не са най-благоразположените хора на света.

В първия сезон се появява още и таен бункер, в който може би е заключена съдбата на планетата и много други загадки, граничещи със световна конспирация.

Във втория сезон на сериала Джак и Кейт искат да предложат на “Другите” сделка и тръгват през джунглата, където си припомнят чувствата, които изпитват един към друг. Междувременно действията на Майкъл застрашават живота на двама от оцелелите.

В третия сезон Джак, Кейт и Сойер са пленници на “Другите”. Те постепенно разбират кои са „Другите” и непрекъснато търсят начин да се свържат с външния свят. Джак оперира Бен от злокачествено образувание на гръбнака, в замяна на което Кейт и Сойер са освободени, а на Джак е обещана възможност да напусне Острова, заедно с Джулиет. Надеждите за завръщането на Джак са разбити, след като Джон Лок взривява подводницата, която е единственото средство за връщане обратно в цивилизацията.

В четвъртия сезон оцелелите преоткриват неподозирани вътрешни сили, жизнено необходими за съществуването им в суровите условия на непознатата земя. Скоро те разбират, че Островът крие много други тайни… Приятели, семейства, врагове и непознати продължат да обединяват усилия срещу суровите условия, за да оцелеят. След 60 дни на Острова, мистериите и опасностите дебнат зад всеки ъгъл, и дори най-доверените им хора могат да се обърнат срещу тях. Всеки си има своите тайни. В този сезон за първи път от началото на сериала надеждата за завръщане на оцелелите по родните им места не е била по-силна. Тя е провокирана от пристигането на товарния кораб „Кахана”, който е пуснал котва близо до Острова. От „Кахана”, излита хеликоптер, който е пилотиран от Франк Лапидъс, а с него на Острова кацат още Даниел Фарадей, Шарлот Луис и Майлс Стром. Оцелелите на Острова се разделят на две групи. Групата на Джак остава на плажа и вярва, че хората от товарния кораб са там, за да ги спасят. Групата на Лок смятат, че хората от товарния кораб са там, за да ги убият и затова те търсят подслон в бараките на Инициативата „Дарма“. В края на четвърти сезон Бен премества Острова, а шестима от оцелелите изгубени, известни като „Шестимата” от Океаник се завръщат у дома…

В началото на пети сезон се оказва, че „Шестимата” от Океаник не могат така лесно да се откъснат от преживяното на Острова. Някои бавно полудяват, други стават наемни убийци, а трети се отдават на алкохол и наркотици. Всеки един от тях обаче има неестествената страст да се върне на Острова. В този сезон мистериите стават все по-големи. Останалите на острова след заминаването на „Шестима” започват да пътуват във времето, заедно с Острова и да изпитват последствията от това. „Шестимата” от Океаник намират начин и се завърнат на Острова с полет 316 на Аджира Еъруейс, пилотиран от Франк Лапидъс. След като самолета на Аджира Еъруейс се разбива на Острова, става ясно, че има няколко оцелели, сред които Бен, Сун и Франк. Джак, Кейт, Хърли и Саид са безследно изчезнали. Става ясно, че двете групи са разделени във времето – Бен, Сун и Франк са в настоящето, а Джак, Кейт, Хърли и Саид се връщат назад във времето през 70-те години на миналия век, когато на Острова Инициативата „Дарма” провежда своите изследвания. Тук те се срещат със Сойер, Джулиет, Джин и Майлс и с тяхна помощ се внедряват в Инициативата „Дарма”. В края на пети сезон, Джак и останалите се опитват да взривят ядрото на атомна бомба в строежа на станция „Лебед”, следвайки инструкциите от дневника на Даниел Фарадей, според който, ако това стане и енергийния джоб бъде унищожен, всичко ще си дойде на мястото и катастрофата на полет 815 на Океаник Еър никога няма да се случи… След като Джак пуска ядрото на бомбата в изкопа за строежа на станция „Лебед” тя не се взривява. Последва обаче силно нарастване на магнитното поле, в следствие от което всички метални предмети политат към изкопа. Джулиет се оказва заплетена в желязна верига и полита заедно с нея към дупката. Кейт и Сойер се опитват да я спасят, но магнитното поле толкова силно тегли веригата надолу, че те не могат да удържат Джулиет и тя пада надолу. На дъното на ямата, Джулиет се свестява, намира недетонираната бомба и с последни усилия я взривява.

В началото на шести сезон Джак, Сойер, Кейт, Хърли, Джин, Саид и Майлс оцеляват, след като Джулиет детонира бомбата. Свестявайки се те разбират, че са се „върнали“, станция „Лебед“ е вече построена и имплозията, която Дезмънд предизвика, е настъпила. Сойер напада Джак и крещейки, че ги е върнал обратно, там от  където са започнали, а Джулиет е мъртва, защото той е сгрешил. Под развалините на станция „Лебед”се чуват виковете на Джулиет. Сойер се опитва да я спаси, но тя издъхва в ръцете му, опитвайки се да му каже нещо важно. По-късно Сойер принуждава Майлс да използва способностите си да разговаря със скоро починали хора и да му предаде последните думи на Джулиет. След като Майлс прави необходимото, казва на Сойер, че с последните си думи Джулиет е искала да му каже, че са успели.

В шестия сезон предстои разкриване на едни от най-големите загадки и мистерии в сериала, сред които същността на Чудовището „Черният дим”, статуята с четирите пръста на Таурт, самоличността на скелетите в пещерата, както и още много други. Създателите и продуцентите на сериала обещават, че в последния шести сезон ще бъдат дадени отговори на всичко възникнали въпроси от старта на сериала през 2005 г.

Актьорският състав:

Саид
Навийн Андрюс
Масторождение: Лондон, Англия
Дата на раждане: 17 януари 1969 г.
Въпреки, че е роден и израснал в Лондон, Навийн Уилям Сидни Андрюс е от индийски произход. Той споделя, че е намерил своя истински дом в Холивуд. Навийн израства в южен Лондон в консервативно семейство. На 16 години се влюбва в учителката си по математика Джералдин Фийкинс и заживява с нея. През 1992г.  Джералдин ражда сина му Джейзал.

Навийн Андрюс започва своята кариера още тийнейджър като музикант, китарист и композитор. Приет е в престижната школата за музика и театрално изкуство “Гилдхол”, създала звезди като Юън Макгрегър и Дейвид Тюлис. Току що завършил образованието си Навийн участва във филма на Ханиф Куреши  „Лондон ме убива“. Той продължи да изявява музикалния си талант и се снима в следващия си филм „Дивия запад“, където изпълнява ролята на пакистанеца Заф, който мечтае да намери пътят към успех в кънтри музиката в Нешвил. Следват участия в много филми сред които „Кама Сутра”, „Английския пациент”, „Могъщият Джо Янг”, „Другата в мен”, „Бибрутално 2: Планета на страха” и много други.

Способността на Андрюс да влиза в изключително голямо такова разнообразие от роли и народности, съчетана с неговата наситеност, чувственост и музикален талант, го прави истинска рядкост в актьорската професия. През 2006 г. Елен Юсташ ражда на Навийн Андрюс синът му Навийн Джошуа. В момента той живее в Лос Анджелис с актрисата Барбара Хърши, която е с 21 години по-възрастна от него.

Бен
Майкъл Емерсън
Месторождение: Сидър Рапис, Айова, САЩ

Дата на раждане: 7 септември 1954 г.
След като завършва Университета Дрейк с първа специалност „театър” и втора специалност  „изкуство”, Майкъл Емерсън се премества в Ню Йорк, и забравя за актьорската професия и работи като илюстратор в списание. По-късно след една романтична връзка във Флорида, се връща отново към актьорската работа, като същевременно се издържа с различни професии, включително работи като управител и учител. След дипломирането си, той отново се премества в Ню Йорк. В изключително конкурента борба с други актьори, той успява да си извоюва  роля в продукцията на Мозес Кауфман „Цинично престъпление”. Участва в сериали като „Адвокатите“, „Досиетата Х”, „Безследно изчезнали”, „Закон и ред: Специални разследвания“, „Закон и ред: Престъпни намерения“ и др., но най-популярната му роля е тази на Бенджамин Лайнъс в сериал „Lost – Изгубени”.  „На големия екран той се появява във филми като „Убийствен  пъзел”, „Легендата за Зоро”, „Кожа”, „Неверен” и много други. Носител е на две награди „ЕМИ” и има една номинация за наградите „Златен глобус”.

Емерсън е женен за актрисата Кери Престън.

Джак
Матю Фокс
Месторождение: Абингтън, Пенсилвания, САЩ
Дата на раждане: 14 юли 1966 г.

Родителите на  Матю Фокс отглеждат коне и ечемик в ранчо в Уайоминг. Той се премества от ранчото в града и постъпва в академията Дийрфийлд. Фокс следва икономика в Колумбийския Университет и играе във футболния отбор на университета. Дипломира се през 1989 г. Матю се опитва да сбъдне мечтата си и да стане преуспяващ брокер на Уолстрийт, но под влиянието на майката на тогавашната му приятелка, Фокс става модел. Това му осигурява няколко роли в реклами. Участва в сериала „Маса за петима“, носител на „Златен глобус” от 1996г. за най-добър драматичен сериал, а също така и в сериала „Привидение в замъка”.  След това започва да се снима и във филми, но става световно известен с ролята си на Джак в сериала „Lost – Изгубени”. Участва във филмите „Безсмъртните „Маршал“”, „Димящи аса”, „Точен прицел”, „Спийд Рейсър”.

През 1991 г. се жени за Маргарита Рончи. Те имат две деца – Кайли и Байрън. Семейството живее в къща под наем на остров Оаху, Хаваите.

През 2005 г. за участието си в сериала „Lost – Изгубени“ Матю Фокс печели наградата „SAG“, номиниран е за „Златен глобус“ и за наградите на Асоциацията на телевизионните критици. През 1996г. списание „People” го обявява за един от 50-те най-красиви хора на света.

Сойер
Джош Холоуей
Месторождение: Сан Хосе, Калифорния, САЩ
Дата на раждане: 20 юли 1969 г.
Джош Холоуей е роден в Калифорния, но когато е на две години семейството му се премества в Блу Ридж Монтийнс, Джорджия. Той и тримата му братя израстват във Фри Хоум в селските райони на Джорджия, което допринасят в голяма степен за голямата му любовта към природата. Следва в Университета на Джорджия, но след една година прекъсва обучението си и се премества в Ню Йорк, за да стане модел. Новото му занимание е свързано с много пътувания из Северна Америка и Европа. Скоро обаче той разбра, че неговото призвание е сцената и в крайна сметка се премества в Лос Анджелис. Приема малки роли в „Ейнджъл“, „Уолкър – тексаският рейнджър”, „От местопрестъплението“ и „Морски детективи”, както и роли в няколко филма – „Ледено сърце”, „Моят приятел”, „Саблезъб”, „Д-р Бени”, „Щепот” и др. Безспорно най-голяма известност получава с изпълнението на ролята на „лошото момче” Сойер в сериала „Lost – Изгубени“.  През 2005г. списание „People” го обявява за един от 50-те най-красиви хора на света.

Холоуей е роден шегаджия, обожава да си вдига адреналина с екстремни спортове, като скачане с парашут, сноуборд или мотокрос. Обича гребането и свири на китара. В момента живее на Хаваите със съпругата си Йесика Кумала, с която сключва брак на 1 октомври 2004 г, от който на 9 април 2009 г. се ражда дъщеря им Джава Кумала Холоуей.

Кейт
Никол Еванджелин Лили
Месторождение: Форт Саскачеван, Алберта, Канада
Дата на раждане: 3 август 1979г.

Лили е открита от агент на модната агенция „Форд” по улиците на Келовна, Британска Колумбия. Шест месеца по-късно тя се премества във Ванкувър, за да следва международни отношения в Университета на Британска Колумбия. Междувременно подписва договор с модна агенция „Форд”, за да може да учи и да се издържа. След като се снима в няколко реклами, тя решава да се откаже от актьорската професия и да се съсредоточи изцяло върху следването си. Две години по-късно, неин приятел я убеждава да се пробва отново в киното. Кариерата й на актрисата не изглежда много обещаваща, след като изпълнява ролята на труп в епизод на сериала “Стивън Кинг – Болница „Кингдъм“” и ролята на Симон във филма “Дългият уикенд”. Лили получава първата си роля с реплики в сериала „Lost – Изгубени“ през 2004 г. и така става световно известна. През 2008 г. изпълнява ролята на Кони Джеймс във филма на режисьорката Катрин Бигълоу „Войната е опиат“, отличен с цели шест награди „Оскар” през 2010 г.
Когато не е на снимачната площадка снимките на сериала „Lost – Изгубени“ в Хавай, Лили е изцяло посветенa на благотворителност. Обича да пътува  и да обогатява познанията си за различните култури по света. По време на своето следване, тя основава и поддържа клуб „Световно развитие и човешките права”. Още от 14-годишна възраст тя е доброволец в различни детски проекти и прекарва три седмици, живеейки в сламена колиба в джунглата на Филипините, заедно с мисионери.
Никол Еванджелин Лили владее френски език, обича да чете, да пише, да рисува, да слуша музика, да се разхожда из природа, обича да пие чай и да пътува.

Сун

Юнджин Ким

Месторождение: Сеул, Южна Корея
Дата на раждане: 7 ноември 1973
Ким е свенлива като дете и затова решава да се пребори със срамежливостта си, като за целта започва да посещава часове по драма, когато е в седми клас. След като получава роля в мюзикъл, тя се влюбва в театъра. Участва в „Прекрасна ваканция”, „С любов”, „Вчера”, „Две сестри” и др. Известност придобива с изпълнението на ролята на Сун в сериала „LOST – Изгубени”.

Ким е била посланик на добра воля на Световната купа през 2002 в Япония и Корея, където представлява Корея. Тя е родена в Сеул, Корея, но израства в Стейтън Айлънд, Ню Йорк. Тя посещава престижната гимназия по сценични изкуства в Ню Йорк и се дипломира като бакалавър по изящни изкуства в Бостънския университет.

На 28 март 2010 сключи брак с Джеонг Хейон Парк.

Джин

Даниел Дае Ким

Месторождение: Пусан, Южна Корея
Дата на раждане: 4 август 1968
Роден в Пусан, Южна Корея и израснал в Ню Йорк и Пенсилвания, Даниел открива актьорските си заложби, докато е студент в Колежа Хавърфорд. Въпреки, че се стреми към кариера на адвокат, той решава да следва своята истинска страст и се премества в Ню Йорк, където започва работата си на сцената. Тук той участва в класически постановки като „Ромео и Жулиета”, „Иванов” на Чехов и  „Къща за кукли” на Ибсен. Въпреки успеха, който получава, той решава да продължи образованието си. Получава  магистърска степен по изящни изкуства от Нюйоркския университет.
След завършването, филмова кариера на Даниел започва да набира скорост с роли във филми като „Чакала”, „За любовта към играта”, „Хълк”, „Спайдърмен 2”, „Пещерата” и много други. Участва и в много телевизионни продукции предимно като гост-звезда, включително и в „От местопрестъплението”, „Спешно отделение”, а в два сезона на „24”, както агент Том Бейкър. През 2008 г. той участва в мини сериалът по новелата  на Майкъл Крайтън „Щамът Андромеда”.
Въпреки, че той прекарва по-голяма част от времето си в Лос Анджелис и Ню Йорк, Даниел отделя достъчно времеи за традиционното ежегодно посещение в Хонолулу, където той посвещава свободното си време на различни благотворителни организации, неговият ресторант и семейството му.

Хърли
Хорхе Гарсия
Месторождение: Омаха, Небраска, САЩ
Дата на раждане: 28 април 1973
Израства в Сан Хуан Капастрано, Калифорния. След завършване на Университета на Калифорния, Лос Анджелис, Хорхе Гарсия се присъединиха към Бевърли Хилс Плейхаус, където работи непрекъснато досега. Неговите телевизионни изяви, включват се редица сериали, сред които „Бекър”, „Шеметен град”, „Коломбо” и „Успокой топката”. Участва в редица филми, сред които „Малката Атина”, „И заживели щастливо” и др. Безспорно най-голяма известност придобива след изпълнението на ролята на Хуго „Хърли” Рейс в сериала „LOST – Изгубени”

През 2006 г. Гарсия получи награда „ALMA” и наградата на „Screen Actors Guild” за работата си в „LOST – Изгубени”
Изнасял е концерти на различни места в Лос Анджелис като комик Участвал е и в постановките  „Среднощна зона”, „Нещо назаем, нещо синьо” и „Романтичният Валентино”.

Лок

Тери О’Куин
Месторождение: Нюбъри, Мичиган, САЩ
Дата на раждане: 15 юли 1952
Тери О’Куин се ражда във военната болница в Соулт Мери и детство му преминава в Нюбъри, Мичиган, САЩ, заедно с единайсетте му братя. Следва и завършва Мичиганския Университет в Монт Плезанте. До 25-годишната си възраст работи като бодигард. Ранните си роли получава в различни театрални продукции в края на 70-те и началото на 80-те години на миналия век. Тери О’Куин се разделя с театралната сцена и печели сърцата на любителите на киното, след като изпълнява полята на Джери Блейк, на пръв поглед нормален, но на практика маниакален герой, във филма на режисьора Джоузеф Рубен „Вторият баща” от 1987г. Снима се и в продължението „Вторият баща 2“ (1989 г.) на режисьора  Джеф Бър, както и в „Кънки с остър връх“ (1992 г.), „Тумбстоун“ (1993 г.), „Стар Трек: Следващото поколение“ (1994 г.), „Диагноза убийство“ (1996 г.), „Хилядолетие“  (1996 – 1999 г.), „Досиетата Х“  (2002 г.), „Наричана още“ (2002 – 2003 г.), „Западното крило“ (2003 – 2004 г.), „Диагноза убийство“ (1996 г.), „Изгубени“ (2004 – 2010), „Майсторите на научната фантастика“ (2007 г.) и много други.

През 2007 г. Тери О’Куин печели награда „Еми” за ролята на Джон Лок в сериала „Изгубени”.
Той и съпругата му Лори, имат двама сина – Оливър и Хънтър.

Джулиет

Елизабет Митчъл

Месторождение: Лос Анджелис, Калифорния, САЩ

Дата на раждане: 27 март 1970

Елизабет Митчъл прави пробив в кариерата си след участието си в телевизионния филм, оригинална продукция на HBO “Gia”, където си партнира с Анджелина Джоли. Последвалите й роли са в “Честота” с Денис Куейд, в “Сестра Бети” с Рене Зеуегър, в „Дядо Коледа 2” с Тим Алън и продължението „Дядо Коледа 2”,както и много  други. На телевизионния екран участията на  Елизабет Митчъл включват сериали като „Закон и ред” , „Спешно отделение”, „Шеметен град”, „От местопрестъплението”, както и участието й в телевизионния филм “Историята на Дейл Ернхард”.

Митчел има Бакалавърска степен от колежа “Стивън” и също е  посещавала Британско-Американската Драма Академия. Тя също прекарва шест години във високо уважавания Театрален Център на Далас и една година в театъра на “Енкор”. Театралните й изяви включват участия в “Чикаго”, “Мяра за мяра”, “Както ти харесва” и др.

Чарли

Доминик Монаган

Месторождение:Берлин, Германия

Местоживеене: Манчестър, Англия

Дата на раждане: 8 декември 1976

Монаган е роден в Берлин и израснал в Манчестър, Англия. Той е активен природозащитник. Открито се радва на дивите животни, сърфа и футбола (включително и американския футбол) и е запален фен на Манчестър Юнайтед. През 2008 г. той съчетава двете страсти в живота си – фотографията и природата – и организира първата си изложба, озаглавена „Щастливи случайности”.

Доминик Монаган е най-известен в киното с ролите си на хобитът Мериадок „Мери“ Брендифук от трилогията „Властелинът на пръстените“ и с ролята на „Чарли” в хитовия сериал на „Ей Би Ес” – „LOST – Изгубени”. Снима се още в „Продавачът на мъртъвци”, „Библията на Дявола”, „Х-Mен Началото: Върколак” и др.

Клеър

Емили Де Равин

Месторождение:   Монт Елиза, Виктория, Австралия

Дата на раждане: 27 декември 1981 г.

Емили Де Равин първо грабва вниманието с участието си в популярния телевизионен сериал „Повелителят на зверовете: Легендата продължава”. Няма и месец откакто се премества в Лос Анжделис от родната Австралия, когато получава първата си постоянна роля, тази на Тес Хардинг в “Roswell”. Скоро след това се снима в телевизионния римейк по Стивън Кинг “Кери”. Емили участва във филми като „Очите на скалите”, „Пакетът”, където си партнира с Джоузеф Гордън-Левит, в  „Не ме забравяй” с участието на Робърт Патинсън, както и в „Обществени врагове”, където си партнира с Джони Деп и Крисчън Бейл.

Сегашното звездно положение на Емили се базира на дългогодишен опит и усилено обучение. От 9 годишна учи балет. На 15 години е приета в престижното балетно училище на Австралия известно с високите си изисквания. Играе в продукции на Australian Ballet Company.

Омъжена е за Джош Янович.

Дезмънд

Хенри Йън Кюсик

Месторождение: Трухильо, Перу

Дата на раждане:  17 април 1967 г.

Хенри Йън Кюсик е възпитаник на Кралската Шотландска Академия за Музика и Драма преди да се присъедини към Градския Театър, където играе едни от първите си роли като Дориан Грей, Хамлет и Хорнър. Други значителни театрални изяви включват роли като Касио в „Отело”, Деметриус в „Сън в лятна нощ”, Помпей в „Антоний и Клеопатра” и много други. На телевизионния екран Кюсик участва в голям брой сериали, сред които  „24”, „Инспектор Тагарт”, „Убийства в Мидсъмър” и др., но най-голяма популярност получава с ролята на Дезмънд е сериала „LOST – Изгубени”. Участва във филми като „Светлина в мрака”, където си партнира с Деми Мур, „Девет десети”, „Царството на спомените”, „Хитман” и др..

Кюсик е роден в Перу и е израснал в Тринидад и Шотландия. Когато не снима в Хавай, той живее в Англия със съпругата си, Ани, и техните три момчета – Елая, Лукас и Есау.

Пени

Соня Уолгър

Месторождение: Лондон, Англия

Местоживеене: Лос Анджелис, САЩ

Дата на раждане: 6 юни 1974

Родена и израснала във Великобритания, Соня Уолгър следва в Оксфордския университет, където специализира в литературата. В момента тя живее в Лос Анджелис.

На големия екран Уолгър скоро ще може да бъде видяна да си партнира заедно с Джон Кюсак в филма „The Factory” на режисьора Моргън О’Нийл. Участва във филми като „Цялото кралско войнство”, „Айнщайн”, „Кофеин” и много други. По телевизията се появява като Пени Уидмор в хитовия драматичен сериал на „Ей Би Ес” – „LOST – Изгубени” и сериалът „Кажи, че ме обичаш”, който е оригинална продукция на НВО.

Коментари (0)

Публикувано в на 14 април 2010 г.