Лорийн с нов хит на „Евровизия“ – светът е в еуфория!

Loreen ще представи чисто новия си сингъл “We Got Тhe Power” на финала на Eurovision 2013 на 18 май

Музиката има необикновена сила и изключителен ефект върху хората. Може да те ядоса, може да те накара да се почувстваш щастлив. Може да ти промени мисленето или да те отведе някъде другаде.”

Loreen, шведската певица с берберо-марокански корени, продължава да доказва специалната сила на нейната музика по един особено впечатляващ начин. През 2012 година тя омагьоса света с песента-победител Euphoria, която помете безмилостно конкуренцията в конкурса Eurovision 2012 в Баку, Азербайджан, и в последствие превзе европейските класации за сингли седмици наред. Този успех беше последван от тези на втория сингъл My Heart Is Refusing Me”, на дебютния No. 1 албум Heal, награда и номинация за MTV European Music Awards.

Сега Loreen е готова с чисто новия си сингъл “We Got the Power”, който ще бъде пуснат в iTunes на 15 май. Парчето е продуцирано от Moh Denebi и Björn Djupström. Освен това Loreen ще изпълни песента на финала на Eurovision 2013 на 18 май, наред със световния й хит сингъл “Euphoria“ – песента победител в миналогодишното издание на конкурса.

Loreen е будна и неспокойна като личност, също като всеки творец и професионалист. Тя обича да контролира всеки детайл от работата – като се започне от създаването на музиката до фотографиите, а също и зрелищните тоалети. Има нужда от постоянна промяна и трансформация, които се опитва да постигне и със своите песни. Музиката й е нещо повече от развлечение – Loreen използва своята нарастваща популярност в подкрепа на организации за човешките права като Civil Rights Defenders и много други, независимо от това дали е в Азербайджан, в Русия или някъде другаде, където има нужда.

“Моите песни са за проблемите, които имаме. За ежедневните проблеми и нещата, които са близо до сърцето. Точно затова обичам музиката толкова много – способен си да създадеш чрез нея чувство, съзнание, емоция.”

Дебютният албумHeal на Loreen е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на  Warner Music International.

Коментари (0)

Публикувано в на 13 май 2013 г.