Лорина Камбурова от Скъпи наследници каламбур от таланти

Героинята на Лорина се казва Ана и е влюбена в героя на Орлин Павлов. Тя живее без родители, като най-голямата ѝ опора е сестра ѝ Снежана. Ана е още много млада, неуверена, не знае накъде да тръгне в живота.

“Виждам голяма промяна у себе си, откакто съм изиграла тази роля. Хубавото в нашата работа е, че можеш да откриеш някакви неща в образите си, да ги видиш у себе си, да се научиш на нещо от тях. Харесвам я, защото е различна от мен, но и близка – всеки е преживял момент, в който не е знаел какво иска в живота си и е бил плах в мечтите си”, казва Лорина.

Тя самата отдавна преследва мечтите си, колкото и понякога да ѝ е било трудно, и упорито ги сбъдва една по една. Родена е във Варна, където вкъщи от дете застава пред огледалото с дезодорант в ръка и пее. Омагьосана е и от театъра – като малка за всеки неин рожден ден майка ѝ я води на опера.

Едва на 12 г. остава без майка си, която губи тежката битка с рака. Грижите за Лорина поема баба ѝ (на снимката), за която тя говори с голяма нежност и любов. Въпреки всичко момичето не се отказва от мечтите си. Макар че след гимназията е приета в Икономическия университет във Варна, тя решава да се пробва в НАТФИЗ. Приета е от първия път в класа на проф. Здравко Митков. Още докато учи в академията, започва да се снима в различни продукции, 23-годишна участва и в сериала “Връзки” в ролята на голямата дъщеря на Лилия Маравиля. Междувременно не се отказва и от мечтата си да пее.

Мъжът до нея се казва Георги и е финансист, но в свободното си време обича да се изявява като диджей. Двамата си имат пълно доверие и се подкрепят във всичко.

Още четете в обширен репортаж на вестник 24 часа.

Коментари (0)

Публикувано в на 23 януари 2018 г.