Лорина Камбурова и Даяна Ханджиева от Скъпи наследници – кои са те?

Летящ старт отбеляза премиерата на сериала „Скъпи наследници“ по bTV. Пилотният епизод е гледан от над 1 милион зрители – над 46% от всички пред тв екрана са избрали най-новата българска поредица от 18 часа.

На фона на затихващите функции на родните сериали, „Скъпи наследници“ дава всички заявки за интересно съдържание, любими актьори и мащабен снимачен процес. Освен добре познатите лица от киното и театъра обаче в „Скъпи наследници“ има и няколко чисто нови звезди, които тепърва ще генерират все повече интерес.

Още в пилотна серия две млади дами събраха очите на зрителите.

Лорина Камбурова, която е в ролята на наивната Ани, съвсем не е толкова наивна в реалния живот. Тя има изяви на музикалната сцена, вече е позната на аудиторията от сериала „Връзки“, а в последната седмица предизвика масов интерес с участието си в клиповете за европредседателството. Красавицата има и доста обожатели от арт средите, но също така и гадже, чиято самоличност все още не разкрива.

Даяна Ханджиева, която играе младата лекарка Катя, също е свежо попълнение на актьорския небосклон, но доста обещаващо. Участвала е в сериала „Фамилията“, но както сама се шегува, ролята й е била толкова „голяма“, че ако мигнеш, ще я изпуснеш. Тя не е актриса по професия, учи съвсем различна специалност, а страстта й са танците. Не разкрива дали има гадже, но е доста вероятно. Знае се, че по време на снимките на холивудска продукция у нас по нея си е паднал американският акьор Итън Хоук.

Инфо: Агенция БЛИЦ

Коментари (0)

Публикувано в на 20 януари 2018 г.