Lordi се готвят да те стреснат още повече с новия си албум!


Неконвенционалните рокери от Lordi обявиха официално, че 4-ият им студиен албум “Deadache” ще бъде на пазара в края на октомври 2008 г. Албумът е продуциран от Nino Laurenne и е в стил мелодичен хард рок, също както предишните проекти на групата. Различното в случая е, че този път звученето е по-твърдо.

Основен елемент от музикалния проект Lordi са чудовищните образи на музикантите. Както обикновено и в този албум момчетата от Lordi са променени, а новите им костюми ще бъдат представени скоро.

“В ‘Deadache’ има много повече страшни истории”, казва фронтменът на групата Mr. Lordi (Tomi Putaansuu) и продължава „в текстовете се разказват много по-ужасни истории”.

Mr. Awa (клавири) също обещава нещо различно. „Музиката може да се определи като `guitar-based rock`, както подобава на една рок банда. Всички неща, които сме преживели, както и всички хора, които сме срещнали по време на световното ни турне, са оказали влияние върху албума”.

Дебютният сингъл от албума “Bite It Like A Bulldog” вече успешно се върти в радиоефира. Автори на песента са Mr. Lordi и Mr. Ox.

Предишният албум на Lordi “The Arockalypse” се продаде в над 350 хил. копия в световен мащаб. А сингълът „Hard Rock Hallelujah” бе обявен за златен в Германия.

„Deadache” ще бъде разпространен в 30 страни също както “The Arockalypse”.

TrackList
1. SCG IV
2. Girls Go Chopping
3. Bite It Like A Bulldog
4. Monsters Keep Me Company
5. Man Skin Boots
6. Dr. Sin Is In
7. The Ghosts Of Heceta Head
8. Evilyn
9. The Rebirth of The Countess
10. Raise Hell In Heaven
11. Deadache
12. The Devil Hides Behind Her Smile
13. Missing Miss Charlene
14. Hate At First Sight

SONYBMG/NOVA/VITALITYMUSIC

Коментари (1)

Публикувано в на 21 октомври 2008 г.