Lord of the Dance гостуват на Слави, танцуват 2 пъти в Пловдив!

Билетите за Lord Of The Dance в Пловдив свършиха, ще има още един концерт!

Солистите Кийра Скот и Джеймс Кийгън пристигат в София утре

След една изцяло разпродадена зала в София на 9 юни за танцово шоу номер 1 в света Lord of the Dance, съдбата на столичния концерт последва и този в Пловдив, насрочен за 7 юни в Античния театър. Билетите за него са напълно изчерпани цели два месеца преди началото на голямото турне на бързоногите ирландци у нас през юни. Освен София и Пловдив то ще премине през Варна и Бургас – съответно на 3 и 5 юни.

Поради големия интерес към най-успешното танцово шоу на всички времена в Града под тепетата, от днес в продажба са билетите за второ шоу на Lord of the Dance в пловдивския Античен театър на 6 юни от 21 ч. Цените на билетите отново са между 30 до 60 лв, за ВИП места – от 80 до 100 лв.

Междувременно утре по обяд на летище София кацат Джеймс Кийгън и Кийра Скот , изпълняващи централните роли в шоуто Lord of the Dance – съответно на Господаря на танца и Добрата героиня. Заедно с техния мениджър Питър Мърси те ще направят последни огледи и ще доуточнят организационни подробности по турнето преди да пристигнат с цялата трупа през юни.

Утре вечер ще можем да видим Кийра и Джеймс и в Шоуто на Слави по BTV, където двамата ще демонстрират класически стъпки от легендарния спектакъл на Майкъл Флетли и ще разкрият любопитни подробности около участията си в София, Пловдив, Варна и Бургас.

След участието си в шоуто солистите и техният мениджър ще бъдат специални гости на ирландския пъб J.J. Murphy’s ( Кърниградска 6), където ще се срещнат с фенове и се очаква танцьорите от софийската танцова трупа за ирландски танци Mystery Dance да поднесат специална изненада на гостите.

Виж Michael Flatley – Lord of the dance finale:

Коментари (0)

Публикувано в на 12 април 2010 г.