Лора Караджова често си завира микрофона някъде, щипят я по дупето!

Лора Караджова и „Ъпсурд” подлудиха феновете си в клуб Джим Бийм

И този път момчетата от „Ъпсурд” събраха стотици свои почитатели в култовия клуб Джим Бийм и още веднъж доказаха, че „други като тях няма”!

Специален гост на вечерта бе Лора Караджова, с която групата изпълни едни от най-големите си хитове, включително и общите си парчета  –  „Мрън-мрън” и „Пунта”.

Дъщерята на Данчо Караджов се включи във всички изпълнения на „Ъпсурд”, където има женски вокали и запя като Галя в „3 в 1” и като Белослава в „И твойта майка също”.

Малък гаф обаче за малко не провали участието на Лора Караджова. Чаровната певица си запокитила микрофона сред вещите и не могла да го открие секунди преди да излезе на сцената.

„Почти всеки път ми се случва преди участие, оставям го някъде, но забравям къде. Панирам се и още повече не мога да се сетя къде съм го завряла. Добре, че са колегите, които го намират.” – признава най-честите си гафове Лора.

Певицата добавя, че й се случвало да забравя текста на някоя песен, но това за нея били бели кахъри, защото импровизирала и никой не забелязвал пропуска.

„Иначе съм непукист на сцената, старая се да приемам работата на шега, като вид забавление. Но няма да забравя  първото си участие. Беше преди 9 години, излязох да пея, а ръката не спря да ми трепери, едвам удържах микрофона. Казах си, че ако продължа така, нищо няма да излезе от мен. Вече нямам  дори сценична треска!”

Лора е щастлива, че няма досадни фенове, които да я тормозят, но пък винаги се намирало някой, който да я ощипе по дупето. „Добре, че Део не ревнува, но и аз не го ревнувам. Не си даваме поводи за това.”

Коментари (0)

Публикувано в на 20 октомври 2010 г.