Лияна показва дъщеря си Дениз на живо в ефир с онлайн видео и снимки

Лияна показва дъщеря си Дениз на живо в ефир

ТЕРМИНАЛ 7, събота, 16.02.2013

Точно в 12:00 в „Съдът влиза” Миглена Ангелова, репортерът Дейвид и съдия Онцова ще запознаят зрителите с фактите по едно заплетено дело за попечителство и отнемане на родителски права. Мария е едно от седемте деца на Траяна. Тя ражда сина си Георги (7 г.) и през първата година живее заедно с Траяна и Николай. След това Мария заминава за Германия и живее там 6 години с албанец от ромски произход. Твърди, че работи като сервитьорка. Траяна не е наясно с какво точно се е занимавала дъщеря й в чужбина. Докато Мария е в Германия, Траяна и Николай се грижат за Георги, като нещата са се развили до такава степен, че момчето ги нарича „мама и тати”. Проблемът им е, че родителските права са на Мария и Траяна не може да взима помощи, за да гледа детето. Траяна иска родителските права над внучето си. Мария не й ги дава, а и да иска – не може, защото няма лична карта. Ще възтържествува ли справедливостта и дали съдия Онцова ще успее да разплете сложния казус? Ще разберем тази събота в „Съдът влиза“ с водещ Миглена Ангелова. Зрителите на „Съдът влиза” имат възможност да гласуват в анкетата на предаването по време на шоуто.

Гледай видео запис от предаването онлайн

В 13:00 часа Миглена Ангелова ще посрещне зрителите в студиото на „Открий себе си” с темата „За лъжата с любов“. Гости в студиото ще бъдат актрисата Добринка Гецова, магът Астор, тв водещият Кирил Данаилов (Бате Енчо) и психологът Райна Ангелова.

Гледай видео запис от предаването онлайн

В 17:00 Любен Дилов-син ще представи „Моите истории със…” Влади Въргала –комикът, тръгнал от Магурата, минал през “сенджетата” и стигнал до продуциране на българско кино. На гости в студиото ще бъде и директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов. Зрителите ще могат да удавят водещия по темата: “Трябва ли да се  въведе цензура в интернет”? Тази събота тръгва и новата рубрика на предаването – „Пуснете Джулиано”. Репортерът Джулиано Амат ще се опита да покаже, че може да обиколи България на стоп и без пари, както и че българите са гостоприемни и положителни хора. Първата му спирка е най-известният град в България – Перник.

Гледай видео запис от предаването онлайн

 

ТЕРМИНАЛ 7, неделя, 17.02.2013

Точно в 12:00 на „Терминал 7” ще пристигнат Евгения Калканджиева, Мая Савова и Катето Евро, за да си поговорят с Лияна и нейната дъщеря Дениз, с актьора Калин Врачански, с актрисите Койна Русева и Елен Колева. Ще разберете и какво е новото около Алфредо Торес, Райна Налджиева и Атанас Месечков.

Гледай видео запис от предаването онлайн

В „Град на ангели” зрителите ще се запознаят с историята на една млада дама, за която да помага на другите е най-естественото нещо на света. Ангелът за много деца в Стара Загора се казва Ивелина Павлова. Тя помага на другите от малка. Един ден случайно разбира за болния 6-годишен Мишо от Асеновград и веднага започва да организира благотворителни концерти, за да помогне в борбата му с коварното заболяване. Какъв живот е водила една толкова благородна млада жена и защо го прави, зрителите ще разберат тази неделя, 14:30, TV7.

Гледай видео запис от предаването онлайн

В „Игри на съдбата” Диана Алексиева ще разкаже историята на Алина Дуарте – жена, пристрастена към пластичните опeрации. Алина е родена в Беларус. Пристига в България с родителите си – професионални танцьори, когато е на 3 години. Скоро след това къщата на семейството е подпалена и пред очите на малкото дете изгаря тяхна съседка. Това нанася жестока психическа травма на Алина и по-късно тя се разболява, което я белязва завинаги. Следва училището, където тя е сериозно тормозена и сменя няколко гимназии. Днес Алина е на 25. В последните години е претърпяла множество пластични операции и въпреки, че е класическа красавица, все още не се харесва достатъчно? Докъде водят травмите в детството? Защо едно красиво и интелигентно момиче не може да се приеме такава, каквато е? Как един брак приключва две седмици, след като е започнал? И колко сили са нужни, за да бъдеш добър човек след всичко, което си преживял? Вижте историята на Алина Дуарте тази неделя, 15:30, TV7.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 16 февруари 2013 г.