Лив и Мади – нов смешен сериал по Дисни Ченъл, видео

Двойна порция смях стартира по Дисни Ченъл

 „Лив и Мади“ е новият семеен комедиен сериал, който ще ви разсмива от 25 януари 

 Стартира двойна порция смях за почитателите на ситкомите по Дисни Ченъл. От 25 януари телевизионният канал представя новата поредица „Лив и Мади“.

Две близначки от две различни планети! Комедийният сериал разказва за премеждията и трудното общуване на две сестри, породено от огромните им различия.

В продукцията участва новата звезда на Дисни – Дов Камерън. Въпреки крехката си възраст, 17 – годишната тийнейджърка изпълнява блестящо двойната роля на близначките.

Дов се превъплъщава в персонажа на Лив Руни, холивудска звезда, която се завръща у дома в Уисконсин след 4-годишно участие в хитово ТВ шоу. Едновременно тя влиза в образа и на другата близначка – Мади Руни, местна  баскетболна знаменитост, с коренно различни интереси от тези на сестра си Лив.

В сериала, част от семейните блокове на Дисни Ченъл, участват също Джоуи Браг и Тензинг Норгай, в ролите на братята Джоуи и Паркър Руни, Бенжамин Кинг – като бащата Пити Руни, и Кали Роча, като майката Карен Руни.

В премиерния епизод Мади е обявена за капитан на баскетболния отбор, точно в момента, когато директорката на училището съобщава, че вече няма средства за отбора. В опита си да промени решението й, Мади се обръща към момичетата от отбора за подкрепа, но те я изоставят. Твърдо решена да промени нещата и да върне баскетболния тим, Мади е принудена да помоли за помощ Лив, за да й помогне да спечели уважението на отбора си отново. В същото време другата част от семейство Руни, братята Паркър и Джоуи, се опитват да намерят избягали тарантули, които Паркър донася от училище, преди майка им да разбере.

Дългоочакваната премиерата ще се излъчи на 25 януари, събота от 11:00 часа по Дисни Ченъл. Първото промо на сериала в България беше излъчено на 23 ноември миналата година, а предпремиерата  – на 7 декември. Сериалът е създаден и продуциран от Джон Бек и Рон Харт, които са част компанията It’s a Laugh Productions, за Дисни Ченъл.

Гледай видео анонс онлайн

За компанията Walt Disney в Европа, Близкия изток и Африка:

The Walt Disney Company (TWDC) е водеща международно диверсифицирана компания за семейни развлечения и медии с 5 бизнес сегмента: паркове и курорти, студиен ентъртейнмънт, медийни мрежи, потребителски продукти и интерактивна медийна група.

През юни 2013 г., Disney Channels се класират в топ 3 на детски канали с деца, в 12 от общо 16 пазари , като се нарежда # 1 в Португалия , Полша , Унгария и Румъния. Disney Channel продължават бързо да разширява дейността си в нови пазари в региона , които играят ключова роля при въвеждането на марката Disney за нови потребители.

TWDC за Европа, Близкия изток и Африка (ЕМЕА) е представена в региона вече 70 години в над 23 страни и има повече от 5500 служители. Дисниленд Париж отвори през 1992 г. и днес е  туристическа дестинация #1.

Излъчват се 60 канала с марката  Disney (Disney Channel, Disney XD, Playhouse Disney, Disney Cinemagic и Toon Disney) на 23 езика в 118 страни, които достигат до повече от 76 милиона домакинства в регион EMEA. Богатият набор от адаптирани към местния потребител продукти на Disney се предлага на специализирания и масовия пазар, както и в над 100 магазина Disney във Великобритания, Испания, Италия, Франция и Португалия. Новото концептуално решение за магазин, наскоро лансирано в няколко европейски града, предлага незабравимо магическо преживяване, на което цялото семейство да се наслади.

Коментари (0)

Публикувано в на 21 януари 2014 г.