Линейка за Кичка, Коцето Калки нервира Фънки!

Коцето Калки планира да влуди Фънки

Коцето Калки  твърди с усмивка, че е нацелил Фънки и планира да го влуди  по време на шоуто в петък с  налудничава хореография на парчето “Sex bomb”.   Той интерпретира парчето буквално и си представя, че на сцената трябва да има крава  с голямо “секси” виме, която накрая да бъде взривена, което е отправка към “бомб”.   Очевидно е, че Калки приема критиките на Фънки за забавни и планира да го провокира  до краен предел.

Петя и Кичка  са в битов сблъсък с младите звезди в къщата. Купоните до рано сутринта им пречат да спят, а  Петя изнервя цялата академия сутрин с изнесения си глас.

Тези дни стана ясно, че  Дичо  е най-ларж,  докато живее в академията, защото похарчи 1/3 от седмичния си бюджет, за да  поръча  храна и алкохол, които сподели с всички.

Извънредно: На 2 октомври (сряда)  по време на репетиция за големия концерт в петък, Кичка Бодурова падна от сцената и си удари крака и лакътя. В момента линейка пътува към академията в Герман, за да й окаже спешна помощ. Докато очаква да бъде прегледана, Кичка лежи наложена с много лед, казва, че я боли, но това няма да и попречи да се яви на концерта и да взриви отново публиката.

Коментари (0)

Публикувано в на 2 октомври 2013 г.