ЛиЛана или Елена Петрова – новият моден дуел в „Модерно“ с онлайн видео и снимки

ЛиЛана или Елена Петрова – новият моден дуел в „Модерно“

Елена Петрова и ЛиЛана в модно съревнование за Оскар – тази събота в «Модерно» по bTV

Тази събота, 31 октомври от 10.00 часа, специално за зрителите на «Модерно» ЛиЛана за първи път ще сподели какви са отношенията й с R. Kelly и ще разкрие подробности за новия си проект с известен музикален продуцент от САЩ. Водещата на втория сезон на Dancing Stars – Елена Петрова ще разкаже как я е забелязал режисьорът на “Козият рог” – Николай Волев. Красивата актриса ще разкрие и защо все още не й се е наложило да си купи бижу, кои са й по-скъпи – сценичните костюми от любими роли в киното и театъра или дрешките от специалните моменти на децата й.

Водещата Радост ще постави на двете изящни дами нелеката задача да се пременят достойно за блясъка на холивудските прожектори, но само за скромната сума от 250 лв. Дали ще проявят изисканата практичност на английската кралица или вроденото чувство за стил на българката и успешни ли ще се окажат компромисните предложения на стилистите Тути и Добри, ще стане ясно в предаването.

“Скучно е да съм принцеса в живота, принцесите не могат да бъдат диви” – ще сподели Елена Петрова, която е готова за «червения килим» на Оскарите. ЛиЛана пък ще разкрие, че в тинейджърските си години е имала желанието да прилича на своя идол – Мерилин Менсън.

Доближава ли се блясъкът, славата, богатството и красота на българските известни личности до тези на холивудските звезди и какви са модните тенденции, на които се подчиняват? Какви пухкави зайчета и театрални завеси ще намери Радост по долните рафтове на гардеробите на двете дами, зрителите ще видят тази събота, в «Модерно», 10:00 ч. по bTV.

Коментари (0)

Публикувано в на 30 октомври 2009 г.