Лиам Нийсън в „Твърде лично“ (2009) по bTV Cinema – видео

Акценти от филмовата програма на bTV CINEMA за 15-21 октомври 2012 г.

СРЯДА, 17 октомври
21:00 ЧАСА
Пурпурните реки
Оригинално заглавие: Crimson Rivers (Франция, 2000 г.)
Жанр: Трилър,Драма,Криминален
Режисьор: Матио Касовиц
Актьори: Жан Рено, Винсен Касел, Надя Феърс, Доминик Санда и Карим Белкхадра

Гледай видео анонс онлайн

Пиер Ниеманс (Жан Рено) има невероятни инстинкти. Той заминава за малко градче в Алпите, където в престижен колеж е извършено брутално убийство. В един град на 240 км оттам младият полицейски следовател Макс Керкерян разследва случай с обран гроб на момиченце, изчезнало преди 20 години. Пътищата им с Ниеманс се пресичат – разследването го е довело в същия град. Двамата скоро разбират, че има още няколко убити, както и тревожна връзка между престъпленията.

ЧЕТВЪРТЪК, 18 октомври
21:00 ЧАСА
Твърде лично
Оригинално заглавие: Taken (Франция, САЩ, Великобритания, 2009 г.)
Жанр: Екшън, Криминален, Трилър
Режисьор: Пиер Морел
Актьори: Лиам Нийсън, Маги Грейс, Фамке Янсен, Ксандър Бъркли, Кейти Касиди, Лилънд Орсър, Джон Гриес, Дейвид Уаршовски и др.

Гледай видео анонс онлайн

Какво би могло да бъде по-ужасно за един баща, който стои безпомощно на единия край на телефонната слушалка и слуша как отвличат дъщеря му? Това е кошмарът, който се превръща в реалност за бившия специален агент Браян. Той разполага само с няколко часа, за да си върне Ким от страшната групировка, специализирала се в трафик на млади момичета. Първият проблем, който Браян трябва да разреши, е разстоянието – той се намира в Лос Анджелис, а дъщеря му Ким е в Париж…

Коментари (0)

Публикувано в на 8 октомври 2012 г.