Лейди Гага си раздава USB-тата в Радио Fresh!

Хит-радио Fresh! става дом на Lady Gaga, подарява уникални награди на слушателите си

Хит-Радио Fresh! продължава да изненадва слушателите си, като ги забавлява и им подарява уникални награди.

След като миналата седмица деветнадесетгодишната Ива Заркова разба, че ще види любимата си група The Black Eyed Peas на живо в Милано утре, от медията на новото поколение обявиха и новото предизвикателство, свързано със скандалната Lady Gaga.

От днес в ефира на радиото на всеки час ще звучи по един хит на „известното чудовище”. Слушателите, които го чуят и се обадят, за да кажат името му, имат шанса да спечелят уникални награди.

„Вчера в цял свят бяха издадени само 250 лимитирани USB-та във формата на Lady Gaga. Тук, в България има само пет от тях и ние от Радио Fresh! ги притежаваме, за да ги подаряваме на нашите слушатели”, обяви Радослав Неделчев от Радио Fresh!. „Още награди, жадувани от феновете на звездата ще раздадем до края на май – специални Gaga чанти, тениски и CD-та”.

Няма по-добър подарък за слушателите на България от двете мании, събрани на едно – Радио Fresh! и Lady Gaga.

Радио Fresh! е радио за съвременни и модерни хитове, с целева аудитория младите хора на възраст 15-30 г. По Радио Fresh! можете да чуете „Хитовете днес”, най-горещите клюки и интервюта от шоубизнеса, най-свежите места за купон, вълнуващи промоции и събития, и всичко, което е горещо в момента.

ВИЖ страницата на Радио Fresh! в Slusham.com – слушай на живо, коментирай и гласувай за радиото!

Коментари (0)

Публикувано в на 11 май 2010 г.