Лейди Гага пее Bill Romance на Бил Клинтън – и още видео с онлайн видео и снимки

Лейди Гага пее Bill Romance на Бил Клинтън – и още видео


Juanes, Lady Gaga и Bono уважиха Бил Клинтън и неговата благотворителната фондация!

„A Decade of Difference” отбеляза 10 години от основаването на организацията

Кликни на всеки от линковете, за да гледаш ексклузивно видео

Събитието “A Decade of Difference” се проведе в Лос Анджелис и отбеляза 10 години от основаването на благотворителната фондация на бившия президент на САЩ, Бил Клинтън и неговата съпруга, Хилъри.

Към бляскавото мероприятие се присъединиха много популярни личности, сред които Juanes, Stevie Wonder, Lady Gaga, Sting, Bono, Kna`aaan, Usher и The Edge. Всички заедно споделиха една сцена не само в знак на подкрепа към благотворителната инициатива, но и за да поздравят Бил Клинтън за 65-тия му рожден ден!

Хилядите присъстващи на събитието и милионите онлайн зрители по света станаха свидетели на изпълнението на суперзвездатаJuanes и заразителните му латино хитове „Me Enamora”“A Dios Le Pido”“La Camisa Negra” и „Оtra Noche”, бурно аплодирани не само от публиката,  но и от семейство Клинтън. След като взриви сцената, Juanes изказа благодарности от името на цяла Колумбия за основаването на фондацията и усилията в организирането на глобални инициативи.

Най-обсъжданият момент на вечерта настъпи с излизането на Лейди Гага, която и този път не пропусна да направи страхотно шоу! Провокативната Гага изненада с имитация на Marilyn Monroe, а в чест на семейство Клинтън изпълни някои от най-големите си хитове с лично пренаписани за повода текстове. Едно от тези парчета беше и новата версия на “Bad Romance” – “Bill Romance”!

Боно и The Edge изпълниха за първи път „A Man And A Woman” от албума How To Dismantle An Atomic Bomb, както и внушителна версия на „Staring At The Sun”. По-късно Bono се присъедини към Kna`aaan за изпълнението на новия сингъл на сомалийската звезда, “Bulletproof of Pride”.

Коментари (0)

Публикувано в на 21 октомври 2011 г.