Летен хит: „Моето радио“ на 100 Кила и Маги Джанаварова

Слушай онлайн, линк 2

100 Кила е сред най-популярните изпълнители в България в момента – артист отдавна надскочил стиловите ограничения на рап музиката. Той успя да си спечели за фенове даже почитателите на всички други стилове, като най-доброто доказателство за феноменалния му успех е фактът, че предпоследното му видео „Аз съм 6″ натрупа 1 милион гледания в youtube за по-малко от седмица.

Сега 100 Кила е готов с новия си албум ZLA10, който, освен дългата серия от хитове дотук като „Виновен“, „Три пръста уиски“, „System“ и „Цяла нощ“ ще включва 10 чисто нови песни, сред които смазващия съвместен проект с Маги Джанаварова, няколко бъдещи клубни хита и даже парче на английски език, кръстено типично в неговия стил „VW Hoodswag“.

Килата в момента е затворен в базата на „Къртицата“ по ТВ7, затова Маги Джанаварова се нае да представи общия им хит, наречен „Моето радио“, във Фейсбук. Припомняме, Магдалена Джанаварова е победителката в третия сезон на телевизионното музикално шоу Мюзик Айдъл. Тя обещава съвсем скоро да се появи и официалният видеоклип към „Моето радио“.

Коментари (0)

Публикувано в на 29 март 2013 г.