Лесни рецепти със сърбина Ненад – ново по 24 Kitchen

Нови лесни рецепти от 24KITCHEN 

Сръбският готвач Ненад Великович показва кулинарни трикове в ново шоу

24KITCHEN ще завърти на екран новото предаване „Лесни рецепти с Ненад“ от 26 януари, всяка неделя, от 17:00 часа. Кулинарният канал отново се довери на енергичния шеф Ненад Великович, познат на зрителите от „Вкусно с Ненад“. И за този проект 24KITCHEN България си партнира с продуцентския екип на Бон Нет ООД, който миналата година реализира „Домашни рецепти с Йоли“.

Половинчасовото предаване „Лесни рецепти с Ненад“ се снима в София и в Белград. Ненад разкрива на заетите и динамични хора своите тайни как бързо и лесно се приготвя прясна и вкусна храна. Ненад доказва, че въпреки липсата на време, здравословното хапване у дома е постижимо и не отнема много време, а сложното име на дадена рецепта може да крие семпъл вкус и 15 минути за приготвяне.

„Бифтек с кафе еспресо и гъби шитаке“, „Тапенада от маслини и лимон“, „Дива патица със сливи и бадеми“, „Рамстек в царевица“ или „Шоколадов тарт със сладолед“ – всичко това, според Ненад, можем да предложим у дома на вечеря в делничен ден. В предаването сръбският готвач споделя и полезни съвети – как да мариноваме пресен лук и месо, как да начукаме месо без чук, как бързо да опушим сирене с билки, как да приготвим дресинг за салата, как да обезкостим бутче, да приготвим зеленчуков бульон, да съкратим процеса на печене и др.

„За мен бе истинско удоволствие, че 24KITCHEN реши да работи отново с мен. Надявам се, че зрителите ще стигнат до моето заключение, че готвенето не е трудно, ако вложиш сърце.  Приготвянето на вкусна и здравословна храна е своеобразно изкуство, което превръща всеки практикуващ в творец. Всеки може да създаде кулинарни шедьоври вкъщи, с които да зарадва семейството, приятелите си и да им подари усмивка.“, споделя Ненад.

Поредицата ще се излъчва в България, Сърбия, Словения, Хърватска и др. балкански страни, където Ненад вече е познат на аудиторията.

Коментари (0)

Публикувано в на 11 януари 2014 г.