Лесбийката Саманта Фокс дарява с роза Петя Дикова

Саманта Фокс на живо в  TEQUILA CLUB – снимки

Секс символът на 80-те Саманта Фокс показа,че е истински професионалист по време на изпълнението си на 11 октомври 2012 г.  в столичния Текила клуб. Тя беше с екип от звуков инженер и мениджър,които се грижиха за перфектното й изпълнение и бяха очаровани от условията за работа в клуба.

Преди концерта Саманта събра екипa си и се снима с организаторите, след което излезе на сцената с черевни рози, поднесени от заведението, и ги подари на няколко дами от публиката, една от които беше Петя Дикова.

Саманта направи незабравимо шоу,като пя с публиката,която показа,че не я е забравила през годините. Тя беше в изключителна физическа форма и доказа защо е била секс символ и музикална легенда повече от 20 години! Един от най-големите и фенове – Любо Ганев,  й подаде ръка по време на изпълнението на тоталния й хит „Touch Me„, на който тя скочи от сцената в публиката.

Саманта сподели,че това е един от най-вълнуващите й концерти в България, благодари на изисканата публика и на Текила клуб и обеща отново да се върне. След края на участието си певицата уважи всички акредитирали се медии и даде многобройни интервюта до сутринта.

Текила клуб продължава своята подготовка и за следващото ретро парти на 7 ноември, на което феновете ще видят и друга незабравима звезда – COOLIO  и неговия  „Gangsta’s paradise.

Снимки от участието на Саманта Фокс в София:Вижте интервю със Саманта Фокс, покрай което става ясно, че е лесбийка:

А ето това е партньорката й в живота, която е и мениджър на Саманта Фокс:

Коментари (0)

Публикувано в на 14 октомври 2012 г.