Лео показва жена си Лучия по ТВ7 – снимка с онлайн видео и снимки

Лео показва жена си Лучия по ТВ7 – снимка

Лео не бърза да се жени

Популярният кулинарен водещ подарил пръстен на Лучия, а тя го изгубила, сподели симпатичната двойка в предаването „Факторът Кошлуков”

Харесва ми да бъда водещ, за мен беше голямо удоволствие да опитам тази сфера, сподели Леонардо Бианки, познат като лице на кулинарното шоу на TV7 „Какво ви забърка Лео”. Италианецът, който освен с телевизионна кариера, може да се похвали и с два ресторанта, гостува със своята половинка Лучия във „Факторът Кошлуков”.

Оставям гостите в шоуто да готвят, без да им помагам и да ги насочвам, каза Лео и издаде пред Емил Кошлуков, че червеното е цветът, който отваря апетита. Именно на такъв декор заложил и той на старта на „Какво ви забърка Лео”. Отскоро обаче италианецът готви в нова кухня – вече е сьомгова, описа я Леонардо със своя неподражаем български.

Аз не съм готвач, включи се в разговора Лучия, а Лео се пошегува, че приятелката му приготвя добре попара с мляко. Двамата разказаха, че по-често ги разпознават и спират на улицата в провинцията. В София повече са свикнали с нас, смята Лучия.

Леонардо се пошегува, че са решили да отворят два ресторанта, за да не се карат – един за него и един за Лучия. И двамата обичат родната кухня – Лучия си пада по шопска салата и по традиционните ни манджи, а Лео издава, че най-хубавото пиле, което е ял, е в Котел.

С шега двамата говориха и за началото на своята любов преди 8 години. Тя искаше да се запознаем, започна Лео. Аз въобще не го видях, отвърна Лучия и поясни, че когато са се срещнали за първи път, е било малко тъмно. Аз й помагах да приключи старата връзка, засмя се италианецът. Двамата пристигат у нас 8 месеца след запознанството си. Не я знаех въобще тази България – откровена беше Лучия.

На въпроса не е ли време за брак все още нямат категоричен отговор. Аз пръстена съм го подарил – оправда се Лео. Обаче аз го загубих – добави половинката му. Въпреки това, Лучия е тази, която е готова за венчавка, докато Леонардо не смята, че трябва да бърза. Стана ми топло – защо не говорим за музика – затвори темата кулинарът и заговори за песента, която е записал с рапъра Играта. Винаги е много интересно с него – усмихна се на финала Лучия.

Гледай видео запис от предаването онлайн.

Коментари (0)

Публикувано в на 16 юли 2012 г.