Лео Oи Каприо развява руси кичури в хитови филми по PRO.BG

Уикенд с Леонардо Ди Каприо на 30 и 31 октомври по PRO.BG

Безспорният мега хит „Кървав диамант” ще се излъчи за първи път по българска телевизия

Два от най-добрите филма с холивудската звезда Леонардо Ди Каприо ще излъчи PRO.BG на 30 и 31 октомври от 21:00 часа.

За първи път в българския ефир ще видим мега хита „Кървав диамант” в събота, 30 октомври. Синеокият актьор е в ролята на бивш наемник, станал контрабандист, а Джимон Хансу играе обикновен рибар.

Насред ужаса на гражданската война, обхванала Сиера Леоне през 1999 г., тези двама мъже се заемат с две отчаяни мисии: да си върнат рядък розов диамант с огромна стойност и да спасят сина на рибаря, насилствено взет, въпреки че е още дете, в бунтовническите сили, които сеят терор из страната. Режисиран от Едуард Зуик, това напрегнато, силно вълнуващо приключение събира увлекателни човешки съдби и вдигащ адреналина екшън в съвременна епопея с дълбоко въздействие.

Леонардо Ди Каприо, Джак Никълсън, Мат Деймън, Марк Уолбърг и Мартин Шейн са звездите, които ще видим в приковаващия трилър “От другата страна” по PRO.BG в неделя, 31 октомври. Филмът е режисиран от Мартин Скорсезе.

Лентата проследява историята на ченгето-новобранец Били Костиган (Леонардо Ди Каприо), който е отраснал сред престъпници. Това го прави съвършената къртица, внедрения човек в бандата, ръководена от боса Франк Костело (Джак Никълсън). Неговата работа е да спечели доверието на Костело и да помогне на старшите детективи (Марк Уолбърг и Мартин Шийн) да се справят с Костело. Междувременно, Колин Съливан (Мат Деймън) от „Специални разследвания” се радва на всеобщо доверие. Никой не подозира, че той е къртицата на Костело.

Пресичането, двойната игра и сблъсъкът между тези прикрити самоличности са в основата на възторжено посрещнатия от критиката и кино маниаците “От другата страна”.

Коментари (0)

Публикувано в на 26 октомври 2010 г.