Лео – изоставен, осиновен, насилван, преследван,СПИНозен!

ТАЗИ СЪБОТА (18 май) В „ТЕРМИНАЛ 7“ ОЧАКВАЙТЕ:

12:00 – СЪДЪТ ВЛИЗА
Историята, която ще видите в 114 епизод на „Съдът влиза“ – „Изчезналите 300 метра…“ започва в далечната 1921 г. Тогава Игнат Чакъров купува 3 дка. земя в село Друган, Радомирско. Сега, след 91 години, отчуждаване, реституция и много документални неуредици, заради които част от имота се оказва в ръцете на съседите, Тинка Омайска – представляваща ищеца, се бори за „изчезнали“ 300 квадратни метра от стария парцел. Случаят е интересен не само защото синтезира хаоса на Българския ХХ в., но и защото мотивите на ищците да подадат този иск, се прехвърлят отвъд границите на липсващите 300 кв.м. Дали ще има обрат в борбата, която води Тинка Омайска, кои са истинските виновници за премеждията й и каква е истинската причина за действията й – ще разберете в събота, 18.05.2013 г., 12:00, TV7.

Гледай видео запис от предаването онлайн

13:00 – ОТКРИЙ СЕБЕ СИ
В психологическото ток шоу „ОТКРИЙ СЕБЕ СИ“ Миглена Ангелова и нейните консултанти ще помогнат на едно обикновено момиче да преодолее себе си и ще търсят отговор на въпроса „Как християнските ценности ни помагат в живота?“

Гледай видео запис от предаването онлайн

ТАЗИ НЕДЕЛЯ (19 май) В „ТЕРМИНАЛ 7“ ОЧАКВАЙТЕ:

10:00 – ПУСНЕТЕ ВОДАТА
ТРЯБВА ЛИ СЕКСЪТ ДА БЪДЕ ВОДЕЩ ВЪВ ВРЪЗКАТА? Любо Дилов – син и особено свинята в него са категорични, че без секс няма връзка! Ако не сте съгласни – можете да го удавите като „ПУСНЕТЕ ВОДАТА“ тази неделя в 10:00 по TV7. По темата с него ще спорят телевизионният водещ Силвия Драгоева, актьорът Дидо Мачев и актрисата Диана Любенова. Преди това ще се водят още по-философски разговори с председателя на СЕМ Георги Лозанов.

Гледай видео запис от предаването онлайн

12:00 – ЖЕНИТЕ ГОВОРЯТ
Мая Савова и Есил Дюран ще ви срещнат с фолк звездата Емануела, емблематичните Кристина Димитрова и Орлин Горанов, както и с легендарните Крейзи Хорс!

Гледай видео запис от предаването онлайн

14:30 – ГРАД НА АНГЕЛИ
В предаването тазци неделя Ирина Тенчева ще ни срещне с Празничните герои – група идеалисти, които осигуряват празниците на българите в нужда.

Гледай видео запис от предаването онлайн

15:30 – ИГРИ НА СЪДБАТА
Диана Алексиева ще ни разкаже историята на Лео – изоставен, осиновен, насилван, преследван, фатално болен с диагноза СПИН!

Гледай видео запис от предаването онлайн

Гледайте всяка събота и неделя „ТЕРМИНАЛ 7“ – дългото следобедно шоу на TV7!

Коментари (0)

Публикувано в на 18 май 2013 г.