Лени Кравиц с позитивна премиера – „Push“ /аудио/ с онлайн видео и снимки

Лени Кравиц с позитивна премиера – „Push“ /аудио/

Вторият официален сингъл – “Push” – от новия албум на Лени Кравиц прелива от истинска, положителна енергия

“Push” е 16-тото и заключително парче от специалния нов албум – “Black and White America”

Слушай парчето онлайн

Това, което прави новия запис на Лени Кравиц наистина специален, е дълбочината на личното му отношение към музиката и текстовете в него. Преобладаващата емоция в “Black and White America” е усещането за позитивност, вяра и надежда.

Кравиц споделя: „Аз избирам да съм позитивен, дори когато се сблъсквам с негативизма и разрушителните нагласи наоколо”. Вторият официален сингъл – “Push”, който е и последната песен от записа, отразява и дори обобщава желанието да се бориш с неправдите, да вземеш живота и личното си щастие в ръце и просто да продължаваш устремено напред.

Музиката в новата песен е изцяло в синхрон с това богато и позитивно послание и създава усещане за надеждата и любовта, в които Лени Кравиц вярва, и които умело и искрено изразява чрез творчеството си и новата си музика. Парчето изпъква с интересна комбинация между силно присъстващи перкусии и ясно изразено пиано, като по този начин смесва спокойна и нежна мелодия с динамичен, стегнат ритъм. Брас секцията в песента подчертава основното вдъхновение на Лени Кравиц за новия албум, което произлиза от фънк и соул сцената от 70-те, а с внушителното китарно соло във втората част на “Push”, песента показва, че влиянието на рока продължава да е силно застъпено и в новото творчество на Кравиц.

Солото на електрическа китара в песента е дело на Craig Ross. Както в почти всички парчета от албума “Black and White America”, така и в “Push”, Лени Кравиц изпълнява по-голямата част от инструментите, но присъствието на Ross значително обогатява звученето на записа. „Работата ми с Craig Ross е нещо красиво. Страхотното в нашата съвместна работа е, че не се налага нищо да му обяснявам. Този човек е един от най-добрите китаристи въобще и заслужава да бъде много по-високо ценен.”

“Push” Credits:

Lyrics and music by Lenny Kravitz

Lenny Kravitz – Lead and Background Vocals, Drums, Piano, Electric Guitar, Acoustic Guitar, Mini Moog, Moog Modular, Tambourine, Mellotron, Hammond B-3

Craig Ross – Electric Guitar

Michael Hunter – Trumpet

Troy “Trombone Shorty” Andrews – Trombone

Harold Todd – Saxophone

Албумът “Black and White America” на Лени Кравиц е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Коментари (0)

Публикувано в на 18 октомври 2011 г.