Лекарки и адвокатки бленуват да станат Мисис България 2010

Над 700 кандидатки за Мисис България 2010

На 29 октомври, петък, от 19.30 часа в клуб Night Flight ще се проведе 12-ото издание на националния конкурс за омъжени жени „Мисис България 2010”.

Повече от 700 бяха кандидатките за короните на предварителния кастинг, а специална комисия определи 16-те финалистки, които ще се борят за титлите „Мисис България Вселена”, „Мисис България Свят”, „Мисис България Европейски съюз”, „Мисис България Земя”.

„Прави впечатление, че все повече се увеличава интересът към конкурса от страна на омъжени дами с висше образование и престижни професии. Предполагам, че това се дължи на имиджа на конкурса, който се утвърди не само като надпревара по красота, но и като институция, която работи сериозно за различни обществено значими каузи”, коментира организаторката на конкурса и собственик на марката „Мисис България” – Меги Савова.  Сред кандидатките за тазгодишните титли има лекари, адвокати, бизнес дами, съдии, но също така и фризьорки, домакини и други.

12-ото издание на конкурса „Мисис България” ще бъде под мотото „За чиста околна среда” в подкрепа на информационната кампания на Европейската комисия „Ти контролираш промените в климата”.

По време на конкурса ще се продават торбички за многократна употреба, предоставени от компания Десбо и Gam- представители на Green bag. Средствата, спечелени от продажбите ще бъдат, предоставени на детската клиника по изгаряния в Пирогов.

На снимката: победителките в Мисис България 2009

Коментари (0)

Публикувано в на 25 октомври 2010 г.