Легендата „Спартакус“ пак оживява в „Ялта“! 25 октомври с онлайн видео и снимки

Легендата „Спартакус“ пак оживява в „Ялта“! 25 октомври

НОВИЯТ СЕЗОН НА ЛЕГЕНДАРНОТО ПАРТИ `SPARTACUS-THE LEGEND STILL CONTINUES ..` СЪБИРА С НОВИ СИЛИ НАЙ-КОЛОРИТНИТЕ ПЕРСОНАЖИ В НОЩНИЯ ЖИВОТ НА СОФИЯ В YALTA CLUB НА 25.10. (СЪБОТА)

Започнало през февруари като трибют на останалия в историята клуб легенда SPARTACUS, `.. THE LEGEND STILL CONTINUES..` се превърна в една от големите изненади на миналия сезон в YALTA CLUB, събирайки на дансинга в клуба най-колоритните персонажи от нощния живот на София.

Партито се завръща на 25.10. (събота), като занапред ще се провежда отново всеки месец, а организаторите от LIQUID ENTERTAINMENT са подготвили списък с предстоящи изненадващи гости, които със сигурност ще накара всички в клуба да крещят от щастие.

Засега обаче имената на тези култови артисти се пазят в тайна, а на старта на серията от партита зад пулта ще са SL. D и JUAN ALVAREZ, които умело ще комбинират музиката от класическия период на SPARTACUS с горещите диско хаус сингли на сезона.

По традиция аниматорите на YALTA CLUB са подготвили и визуална част от шоуто, която както винаги е пълна с изненади.

Дори 11 години след първоначалното си откриване и 4 години след като затвори врати, SPARTACUS продължава да е абсолютен феномен в нощния живот на София като привлича разкрепостените и готови да се забавляват хора от всички полове и социални прослойки, а голяма част от гостите на партито са ВИП персони, добре познати от медийното пространство.

Коментари (5)

Публикувано в на 21 октомври 2008 г.