Лъжовно сърце еп. 56, 57, 58, 59, 60 от 13, 14, 17, 18, 19.07.2017

56 епизод
Лисандро преследва истината!

След всички инциденти, които са се случили около семейство Ферер, Лисандро решава да разследва завещанието, заради което Демиан е извършил голяма измама преди години в ущърб на дядото на Мариела… Дали ще открие истината?!

Леонардо научава, че Денис има любовна връзка с Антонио Миранда, който е станал акционер и инвеститор в Куардум и който работи за Демиан Ферер.

Дали ще има справедливост и Мариела ще си върне всичко, което ѝ принадлежи?!

57 епизод
Алонсо и Рената се сгодяват!

След като вижда Рената в прегръдките на друг мъж, Мариела се опитва да предупреди Алонсо, че годеницата му го мами. Като чува това, той се ядосва, защото си мисли, че става дума за лоша шега. Той ѝ заявява, че нито тя, нито някой друг ще му попречи да се ожени за Рената.

Кристиан признава, че леля му е собственица на Каса Барба Асул. Лисандро незабавно го предупреждава, че леля му Марта е съучастница в убийство. Освен това, може да е замесена в инцидента, който е преживял отец Даниел.

58 епизод
Крис зарязва Лисандро!

След обвиненията на Лисандро срещу Ла каса асул, Крис се опитва да открие истината и се изправя лице в лице с леля си, за да разбере дали наистина има нещо общо с убийството на едно от момичетата. Марта се чувства притисната и излъгва. С това предизвиква силен сблъсък между Крис и Лисандро.

Алонсо официално се сгодява с Рената. Санти избухва, защото не иска да гледа как брат му извършва най-голямата грешка в живота си. Сара забелязва нещо непознато у внука си и иска да поговори с него, за да разбере какво в действителност го притеснява…

Дали Санти ще разкрие какво се случи между Рената и него?!

продължение на епизоди 58 – 61

Леонардо е бащата на Алонсо!

Сара дава на Дел Рио писмо, в което Лусия разкрива, че младият Ферер е плод на любовта им!

Кристиан търси леля си Марта, за да разбере дали има нещо общо със смъртта на жената. След като тя отрича, той взема драстично решение. Слага край на връзката си с Лисандро, защото приема неговите обвинения към леля му прекалено лично. За него, тя е най-близкия му човек. За това предпочита да остане сам.

Алонсо се възползва, че цялото семейство се е събрало на вечеря, за да обяви годежа си с Рената. Ядосан, Сантяго изкрещява на брат си, че допуска най-голямата грешка в живота си. Когато той става, Сара започва да се съмнява.

Докато Антонио открива, че Фабрисио е бил в затвора и нарежда да разследват Рената, Демиан съветва Рохелио да се скрие, защото знае, че Санабрия е отрил тялото на проститутката, която е убил в Барба Асул.

Д-р Олаве организира среща със семейство Ферер в клиниката, за да им съобщи нещо неочаквано. Отец Даниел е починал. Сантяго се разплаква безутешно, а Демиан прикрива радостта си.

Съвсем случайно, Сара открива сред вещите си едно писмо, написано от Лусия и остава без думи след като го прочита. Въпреки че е много рано сутринта, тя отива в дома на Леонардо и му дава писмото. Саря му съобщава, че е баща на Алонсо, младежът е плод на тяхната любов. В началото, скулпторът отказва да го повярва, но ръчно написаното писмо го убеждава в това.

Гледай онлайн на български

Инфо: Лъжовно сърце

Коментари (1)

Публикувано в на 13 юли 2017 г.