Лъжовно сърце еп. 51, 52, 53, 54, 55 от 06, 07, 10, 11, 12.07.2017

51 епизод
Даниел търси истината!

Отец Даниел се опитва да разбере каква е връзката между Пресиадо и Демиан Ферер. С помощта на Леонардо търсят леля Марта, която да им разкрие всичко.

Рохелио губи контрол след като вижда в какво състояние е лицето му след инцидента, който е претърпял. След като е успокоен от лекарите, той започва да си спомня какво се е случило и стига до извода, че някой се е опитал да го убие…

Дали ще разкрие кой го е блъснал?!

52 епизод
Леонардо и Мариела се целуват!

Демиан и Пресиадо се чувстват притиснати от отец Даниел. За това двамата се срещат, за да планират как до се отърват от него преди да ги разкрие и да предупреди полицията.

Леонардо решава да изкара малко време с Мариела. Двамата планират един ден далеч от града. В планината, Мариела претърпява инцидент, при който нейният защитник Леонардо ѝ се притичва на помощ и тя се поддава на неговия образ на герой…

Дали това е началото на голяма любов?!

53 епизод
Сантяго и Лети стават годеници!

След толкова конфликти между двамата, най-накрая Сантяго решава да помоли Лети да му бъде годеница. И така мечтата на Летисия се сбъдва като вижда как любовта на живота ѝ отвръща на нейните чувства. Но какво ли ще се случи, когато Демиан научи за връзката им?!

Антонио продължава с разследването си. Той иска да научи повече за живота на дъщеря си. Така разбира, че скулпторът Леонардо дел Рио сега има любовна връзка с нея. Антонио решава да използва Денис, за да продължи да бъде информиран за всичко, което се случва в живота на Мариела.

54 епизод
Антонио под прицела на Демиан!

Демиан потвърждава, че Антонио е една златна мина, с помощта на който ще може да спаси Куадрум от фалит. С помощта на измами и шантаж, той успява да убеди Сантяго да даде одобрението си да покрива дълговете си с капитала на Антонио Миранда.

Рохелио излиза от болницата и се среща с Даниел. Той не може да приеме, че свещеникът се е възползвал от делириума му, за да му изкопчи информация. Така Рохелио решава да изповяда всички престъпления, които е извършил по заповед на Демиан…

Дали убийството на Лусия най-накрая ще бъде разкрито!?

55 епизод
Демиан напада Даниел!

Даниел научава кой е истинския убиец на Лусия. Освен това, как брат му и Рохелио са извършили поредица от престъпления, за да запазят истината в тайна. Когато иска да съобщи в полицията, Демиан хваща силно Даниел и започва да го души, за да му попречи да говори и да ги издаде.

Рената най-изненадващо пристига в кабинета на Мариела, за да я упрекне и да я предупреди, че Алонсо сега ѝ принадлежи…

Дали Мариела ще успее да сдържи желанието си да постави Рената на мястото ѝ?!

Гледай онлайн на български

Инфо: Лъжовно сърце

Коментари (1)

Публикувано в на 8 юли 2017 г.