Лъжовно сърце еп. 11, 12, 13, 14, 15 от 11, 12, 15, 16, 17.05.2017

епизод 11
Мариела и Алонсо се връщат в миналото!

Лети се изправя срещу Рената и я упреква, че е толкова нежна със Сантяго. След това, Рената стига до извода, че дъщерята на прислугата е влюбена. Съперничеството между двете се засилва и битката за спечелването на Санти почти започва.

Мариела взема решението да потърси лично семейство Ферер, за да получи отговори за предполагаемата кражба на терените. Без дори да предполага, тя се среща с Алонсо и се оказва, че този ужасен момент е първата им среща след толкова време.

Демиан научава, че Леонардо се е върнал в града. По тази причина, заедно с Рохелио започва да планира как да го накара да си плати и да го прати в затвора… Дали Демиан ще постигне своето?!

След ужасната им среща, Алонсо търси помощ от Лисандро в опит да разбере дали обвиненията на Мариела са верни. В същото време, самата Мариела се обръща към адвокат, който да ѝ помогне да докаже, че Ферер са крадци.

епизод 12
Рената в опит да съблазни братята Ферер!

Флоренсия има идея – да подготви празненство-изненада за добре дошла и така да приобщи Рената в своя кръг от приятели. С престореното си желание за приятелство, тя се опитва да спечели доверието и в същото време, смята да се постарае новодошлата да не повлияе на връзката ѝ със Сантяго.

Рохелио успява да влезе в дома на Леонардо, за да подхвърли пистолета, с който е убита Лусия и по този начин да уличи скулптора. Преди да изпълни плана си, той е прекъснат от самия Леонардо. При това стечение на обстоятелствата, не му остава друго, освен да го удари, да остави ранен и да избяга.

Рената успява да съблазни Сантяго и той попада в нейните мрежи… и двамата се оказват в леглото. След като вече държи единия от братята Ферер в ръцете си, амбицията ѝ да покори и Алонсо се засилва. За разлика от брат си, той не показва никакъв интерес към нея.

Мариела продължава с издирването на адвокат. Така се оказва в кабинета на Роберто, който след като я изслушва, твърдо и доста грубо отказва да ѝ помогне. Но Лисандро, неговия син, ѝ подава ръка и поема случая ѝ.

епизод 13
Мариела се изправя лице в лице с Демиан!

Лисандро се опитва да спечели доверието на Мариела, но тя бързо си дава сметка, че той работи за Ферер. За това и незабавно отхвърля неговата помощ, защото е убедена, че той само иска да я обърка и да я отдалечи от случая с терените завинаги.

Сантяго умира от ревност като вижда как Рената започва да се интересува от брат му Алонсо. Чувствайки се заместен, Санти поставя картите на масата и заявява на Рената, че няма да ѝ позволи да си играе с неговите чувства.

Мариела има подозрението, че нападението над Леонардо е било предизвикано от Демиан. И за това тя отива в дома му, изправя се пред него и го предупреждава, че няма да позволи насилие над семейството ѝ.

Накрая, Демиан и Рохелио обсъждат следващата си стъпка от плана си да се отърват от скулптора, без да усетят, че Рафаела и Рената чуват разговора им…

Дали ще ги разобличат?! Или ще се окажат новите им съюзници?!

епизод 14
От омразата се ражда любов!

Демиан е изненадващо посетен от Леонардо и по един заплашителен начин се изправя пред него. Предупреждава го, че сега неговата цел е да помогне и да защитава Мариела, докато тя прави нужното, за да си върне земите.

Алонсо пристига в дома на Мариела с намерението да ѝ даде един урок заради скандала, който е вдигнала в дома му. Най-изненадващо, той си открадва една целувка… Дали от омразата ще се роди любов?!

Лисандро се опитва да спечели доверието на Мариела като ѝ занася копие от договорите, които Куардум и дядо ѝ са подписали преди години. Леонардо доста грубо се намесва – не иска между двамата да съществува приятелство, тъй като подозира младия мъж, че е съучастник на Ферер.

Лети разкрива тайната връзка между Рената и Сантяго. Изпълнена с гняв и болка, тя решава да отиде при Флоренсия, за да ѝ разкаже всичко. След като чува разкритието на Лети, Флоренсия се изправя срещу Сантяго и настоява да разбере дали наистина ѝ изневерява.

епизод 15
Сантяго има любовни проблеми!

Леонардо се среща отново с Алонсо след толкова години. Въпреки изминалото време, младежът продължава да го мрази и го обвинява за смъртта на майка му. И двамата изгубват контрол и започват да се бият много грубо.

Сантяго лъже, за да се измъква добре след като Флоренсия разбира, че има връзка с Рената. Като се усеща притиснат в ъгъла, Санти няма друг избор освен да нарани чувствата на Лети, за да избегне по-големи проблеми с годеницата си.

Демиан се опитва да се възползва от Лети, но тя се развиква толкова силно, че баща ѝ се появява да ѝ помогне. Без да се замисля, Ное удря силно Демиан, което му коства работата в дома на семейство Ферер.

Мариела отново кани Лисандро, за да му предложи извинения след случилото се с Леонардо. След като вече се радва на доверието ѝ, Лисандро разкрива сърцето си и предлага на Мариела да станат годеници… Дали ще приеме?!

Гледай онлайн на български

Инфо: Лъжовно сърце

Коментари (0)

Публикувано в на 9 май 2017 г.