Латинка Петрова танцува по наколенки в „Денсинг старс“

Две актриси, поп-фолк звезда и боксьор стъпват на дансинга на “спектакъла на сезона” 

Елен Колева, Латинка Петрова, Глория и Детелин Далаклиев официално  потвърдиха участието си в  Dancing Stars

Глория успява винаги да е  във фокуса на обществения интерес, незавсимо дали става дума за  видео от младите й години, което наскоро стана първо по популярност в нета или пък за фейсбук страницата й, където тя, пак първа от  поп-фолк изпълнителките,  официално подкрепи протестите.  Освен, че знае как да управлява своята популярност, Глория е известна и с усърдните си грижи за бляскавата си физическа форма. Всичко това, заедно със строгата дисциплина, характерна за повечето поп-фолк изпълнители, я прави една от основните претендентки за финалите на Dancing Stars.

Не по-малки са шансовете на актрисата Елен Колева, която 15 години е танцувала класически и модерен балет, а от скоро е пристрастена и към фламенкото. Звездата от “Шивачки” и “Забранена любов” твърдо иска да промени имиджа си и името й да се свързва само с работата й, а не с мъжете в живота й, така че със сигурност залага много на проекта Dancing Stars, в основата на който е завладяващото сценично поведение. Със сигурност битката между двете ще е оспорвана и един от акцентите на сезона.

На съвсем други “оръжия” разчита едно от любимите лица на Сатиричния театър и комедиен герой от популярни ТВ реклами – Латинка Петрова. Известното й чувство за хумор се прояви още на първата репетиция, където тя изпълни бляскав импровизиран скеч,  сваляйки по време на бурен танц  наколенките на доктор Ливайн и “дарявайки” ги на своя професионален партньор.

За гъвкавостта и бързината на световният шампион Детелин Далаклиев пък могат да свидетелстват десетките му победени противници на ринга – включително казахстанецът Гани Схаилов, когото спортистът на България за 2009-а само преди дни победи на финала за купа „Странджа“.

Спортистът, който винаги играе за победа и разчита на публиката, която да го “помпа” не крие, че ще използва всичките си умения от

ринга и на дансинга. Разчита много и на подкрепата на семейството си, като очаква дори малката му дъщеря да бъде до него на лайфовете.

От 11 март по Нова телевизия звездите ще танцуват в компанията на познати лица от предишните сезони на предаването – професионалните танцьори Калоян Иванов, Трендафил Сърмов-Фил, Светлин Димитров и Кети Драганова.

Dancing Stars ще покаже на зрителите на Нова телевизия общо 14 любими звезди в компанията на 14 професионални звездни танцьори, като носителят на голямата награда ще стане известен в началото на юни.

Глория:

Елен Колева:

Детелин Далаклиев:

Коментари (0)

Публикувано в на 1 март 2013 г.