Латинка Петрова пее на китайски и прави шпагат по bTV

Латинка Петрова пее народна песен и прави шпагат в „Търси се“

Актрисата Латинка Петрова ще бъде специален гост в „Търси се“ тази неделя, 10 март. Меги и Нели ще ни разкрият най-дълбоките емоции в личния й свят и ще разберат на какво се дължи огромната й позитивна енергия.

Първата среща за нея ще бъде с легендарния актьор Никола Анастасов, с който над 30 години работят в Сатиричния театър. „Всички я наричаме зевзека, защото е много забавна. Това е единствената жена шофьор, на която съм позволил да ме вози, защото се справя много добре“, разказва актьорът.

Каква е като майка ще я опише нейната дъщеря – Линда.

„Тя ме е учила винаги да пазя достойнството си. Много е състрадателна, усмихната и в повечето моменти сякаш е по-млада от мен“, споделя красивото момиче. Латинка ражда дъщеря си на 41 години, но днес двете са най-близки приятелки. „Моята майка също ме е родила на тази възраст. С Линда се подмладявам, ставам по-суетна. Ние сме едно страхотно семейство. Обожавам да готвя на мъжа ми, на децата -и то за всеки отделна манджа“, разказва Латинка. В ефир тя ще изпее любимата народна песен, която изпълняват със съпруга й, когато посрещат гости вкъщи.

Певческите й възможности ще провокират и колегите й от редакция „Забава“ на БНР. Те ще я накарат да изпее своята песен на китайски език, а тя ще ги определи като „второто ми семейство“. Работата в националното радио е единственото спасение за актрисата, когато тя получава изкривяване на лицето вследствие на простиване. „Придържаше устата си с ръка и четеше репликите на 5-6 героя, колкото и трудно да беше“, припомнят любимите й колеги.

Много забавна ще бъде срещата с приятелките на Латинка извън театъра.

Всяка сутрин те се събират на сутрешно кафе и се възхищават на голямата й енергия. „Тя не се спира по цял ден. Винаги казва това, което мисли, не може да премълчи нищо“, разкриват приятелките. Едната от тях – Кристина, която е била гимнастичка, ще я предизвика да изиграе съчетание с лента, а актрисата ще докаже, че и това не може да я спре.

От най-добрата си приятелка сред актрисите – Елена Кънева, пък ще получи предизвикателство да направи прословутия си шпагат. Латинка ще докаже, че годините нямат значение ако духа ти е силен и ще покаже и това свое умение.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 9 март 2013 г.