Латинка Петрова на 70 години взриви Денсинг старс

Капка Георгиева напусна Dancing Stars

Изпълнението на Латинка и Фил изправи публиката и журито на крака

Капка Георгиева напусна сцената на Dancing stars, след като за втори път се опита да овладее тънкостите на валса. Сред причините за това тя и партньорът й да не се справят с танца на сцената, беше тежка травма в колената, която Капка получи по време на репетициите. За три седмици Капка показа, че на сцената на Dancing Stars има място за политика. Предстои да разберем обаче дали ще има  място и за шоу в политиката.

Болките в краката се оказаха общото между политиката и театъра по време на подготовката за петъчния LIVE. Латинка и Капка си разменяха различни съвети и рецепти. Латинка обаче успя да преодолее проблемите и темпераментното й изпълнение с  Фил изправи публиката и журито на крака.

Капка Георгиева:

Двойките Румен Луканов и Ралица и Детелин Далаклиев и Кети бяха сред обичайните заподозрени за елиминации в  Dancing Stars. Личният треньор на боксьора и колегата му в по-тежка категория Тервел Пулев бяха сред гостите, които подкрепиха танцовите му умения, а на въпрос дали Детелин се справя добре на дансинга, треньорът отвърна, че му е време вече да се връща на ринга. Публиката обаче взе друго решение и „спаси“ двойката на „Шефа“ и „Малката“ /обръщенията, с които се наричат един друг Детелин и Кети/.  Румен Луканов си спечели похвала за най-прогресираща звезда на Dancing Stars, потвърдено от Галена Великова.

Михаела Филева и Billy Hlapeto разчупиха вечерта с хитовите си парчета, а прекрасните танцьори от клуб „Огоста Денс“ Монтана показаха, че Виенският валс има многобройни фенове сред публиката.

Любимият на Алекс Сърчаджиева – Иван Ласкин беше зад кулисите на шоуто и мълчаливо следеше събитията. Във VIP зоната на публиката бяха най-сериозният организатор на концерти – Иван Несторов – Амебата, дошъл да подкрепи Петко и Яна,  Силвия Кацарова – съпричастна към участието на Латинка, Милен Цветков и големият син на Румен Луканов – Матю и  Димитър Стоянов, синът на Капка Георгиева.

За Илиана Раева и Никол вчерашната вечер беше посветена на коковете. Освен с нова прическа, Никол показа, че може  да експериментира и с роклите. Тя бе с красив тоалет на модно студио FEDE –  памучен корсет в телесен цвят, „облечен“ в черна дантела, цялостната визия е тип „фрак“ с къси панталонки и голяма черна панделка.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 31 март 2013 г.