Латин джаз импровизации с вход свободен – елате в „Мементо“!

Четвъртък е денят на свободата – вход свободен за свободни импровизации от специалистите на интелигентната игрива музика!

MEMENTO GLOBAL VISION THURSDAYS е серия от музикални събития родени от връзката на бар МЕМЕНТО и диджеите от GLOBAL VISION CIRCLE.

Форматът на събитията включва музикална селекция с най-доброто от богатите колекции на диджеите от Global Vision Circle, стилна визия, пренасяща в далечни и екзотични кътчета на планетата, а също така и горещи изпълнения на живо на някои от най-интересните музиканти в столицата, импровизиращи свободно… в измеренията на ямайския dub и латин джаза.

Първата вечер с музика “ на живо“ ще ни качи на борда на самолет на LATIN JAZZn’ JAM Аirlines, с който ще полетим в оранжевото небе на ЛАТИН ДЖАЗ импровизациите. Самолета ще пилотират един от истинските латино джаз пионери на България Мартин Ташев – тромпет (INFINITY, TUMBAITO) и салса докторът диджей Мичо от латино динозаврите Salsa Doctors DJ Circle.

Очаквайте вечер с много импровизация, уникална музикална селекция, тематична визия и чудесна атмосфера в един от най-стилните барове в самото сърце на София.

Вход свободен.

Коментари (0)

Публикувано в на 21 октомври 2010 г.