Лъчезарната Мирела представя България на Little Miss & Mister Continent

Конкурсът ще се проведе след броени дни в Анталия, Турция

Очарователната Мирела Георгиева Спасова от гр. София ще представи България на първото издание на престижния международен конкурс LittleMiss & Mister Continent 2009, който ще се проведе след броени дни в Анталия, Турция. През конкурсните дни от 3-10 октомври, ще се съберат най-хубавите деца, които ще покажат своя професионализъм.

От пролетта на 2009-а, Мариела е една от малките талантливи звезди на Best Child Model of the World. Сега тя е избрана да представлява страната ни.

Тя беше наета за модел на известна гръцка марка за детски облекла. И, току що, приключиха снимките за каталога новата им колекция.

Нашето момиче е само на 13 години, но е изключително интелигентна и целенасочена и за разлика от повечето от нас скромна и самокритична. С изключителни заложби и интелект за възрастта си. Учи в 125-то училище Проф.Боян Пенев, кв. Младост.

Пълна отличничка е, владее перфектно английски и немски език, твори стихове, свири на пиано и обожава тениса. Въпреки, че модното поприще е ново начинание за нея, тя очарова със своето невинно  излъчване, с което спечели сърцата на журито при нейната първа изява това лято на Българския конкурс за Мини Мис. Това беше първата й титлата. Конкурсът беше излъчен и проведен с любезното съдействие на предаването ”Огледала” по БТВ.

Сега Малкта Мирела ще се състезава в 3-те тура на LittleMiss & Mister Continent 2009,

  • Национален костюм, специлано изработен в ателие Аирес Уникат
  • Костюм на морска тема, за който се погрижиха от ателие Грифити.
  • Вечерна рокля,  ателие Романтика изработиха тоалета, с който Мирела ще се представи на Гала спектакъла на 8 октомври.

Мирелка е доказателство, че със старание, труд, усмивка и не на последно място красота и артистичност, всичко може да бъде постигнато. Пожелаваме успех и стискаме палци за нова титла на предстоящите .

Повече информация за конкурса: http://www.littlemissworld.net/

Коментари (0)

Публикувано в на 30 септември 2009 г.