Лъчезар Иванов („Лъчо Мозъка“) проговаря при Иван и Андрей с онлайн видео и снимки

Лъчезар Иванов („Лъчо Мозъка“) проговаря при Иван и Андрей

Очаквайте в „Шоуто на Иван и Андрей“ през новата седмица:

На 21 март ( понеделник) Иван и Андрей ще посрещнат сина на Боби Михайлов, привлекателния вратар на „Твенте” – Ники Михайлов. В студиото на вечерното шоу ще дойде и очарователната брадърка Зара.

На 22 март ( вторник) тримата приятели Джеки Стоев, Джони Пенков и Чарли ще празнуват 70-годишнината на Джеки. Ще видим кадри от общите им филми. По-късно студиото на вечерното шоу ще посетят актрисите Койна Русева и Лилия Маравиля от най-новия български филм, копродуциран от Нова ТВ – Love.net.

На 23 март ( сряда) очаквайте едно от най-красивите ТВ лица в българския ефир – Мира Добрева заедно със съпруга си Жоро Торнев. Не пропускайте и вокалиста на холандската ска-банда Mark Foggo’Skasters – Марк Фого. Групата става широко популярна с парчето си от 1998 г. „Hashish from Amsterdam“. Марк ще изпълни една от песните си с група „ТЕ”.

На 24 март ( четвъртък) гост в „Шоуто на Иван & Андрей” ще бъде най-скандалният депутат от ГЕРБ – Лъчезар Иванов, за първи път в телевизионно интервю след скандалите с него. А само ден преди протеста за цените на горивата, в студиото ще бъдат трима от представителите на гражданското недоволство в интернет за покачване на цените на горивата. Единият от тях ще бъде мъжът на фотографката Велислава Каймаканова – Влади Ножаров.

На 25 март ( петък) ще разберем какво става с героите от „Биг Брадър Фемили” – Анджелика, „русенската Анелия” – Мария Шопова, Павлин Чипев и Цветелин, една година след края на риалити формата.

Коментари (0)

Публикувано в на 20 март 2011 г.