Last Night Веси Попова изстреля европейски видео хит!

Веси Попова със свеж летен хит

Красивата певица представя парчето Last Night и клипа към него

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=G__Nd7CXlRc

С официалното настъпване на лятото Веселина Попова даде своята заявка за горещ летен хит. През уикенда тя представи Last Night – хаус парче, разработено съвместно с популярното италианско дуо JazzyFunk и DJ Queto от Турция.

Само за ден този свеж интернационален проект влезе в Топ 5 БГ музика на VBOX7. Почитателите на клубния стил остават впечатлени от музикалните качества на Last Night. Видеоклипът, от друга страна, радва зрителите с присъщите за Веси сексапил и провокация, гарнирани с много чар. Горещи кадри от сауната, танци под дъжда – все закачки, които успешно допринасят за постигането на желаното лятно настроение.

Веси Попова не за първи път работи с момчетата от JazzyFunk. В началото на годината излезе първият им съвместен проект – парчето Sometimes I Cry. Песента достигна до първо място в световна Топ 100 класация на големия сайт за хаус музика Traxsource. Това значимо постижение доказва, че Веси не е сбъркала в решението си да се преориентира жанрово от поп към хаус. Само за една година тя е записала над 20 авторски проекта с известни диджеи от цял свят. Някои от най-големите световни лейбъли за хаус музика издават тракове с вокали на талантливата българка.

Докато Sometimes I Cry звучеше баладично, новото парче Last Night залага на по-палаво настроение, подходящо за сезона на флиртовете и щурите нощни забавления.
Веси Попова споделя, че от участия и работа по нови проекти едва ли ще ѝ остане много свободно време през лятото. Но на всички, които са по-свободни от нея, певицата пожелава топлите нощи и дни да бъдат изпълнени със запомнящи се моменти.

Коментари (0)

Публикувано в на 22 юни 2015 г.