Land of Dance – шоу за комерс, денс и хаус започва по PowerMix Radio!

Land of Dance с вкус на белгийски шоколад: по PowerMixRadio.net

От 11.10.2010 редовните музикални предавания в програмата на PowerMixRadio.net се увличават с още една продукция на DJ от Обединена Европа! Съвсем спокойно точно в 20 часа в понеделник може да звучи химна на Европа – добро начало за музикалното турне по европейските клубни сцени.

Началото е за DJ St.e.f от Белгия и неговото шоу Land of Dance– звученето му варира между комерс, денс и хаус. Могат да се чуят много настоящи хитове в приятни денс ремикси. Ако искаш, можеш да подадеш едно ухо към миналото на предаването тук – http://www.facebook.com/LandOfDanceMix и ако това е твоят ритъм-  в никакъв случай не изпускай новия епизод този понеделник от 20:00 на www.PowerMixRadio.net!

Час по-късно, от 21:00, започва Soluble Sessions на лейбъла Soluble Recordings (http://www.myspace.com/solublerecordings). „Deep, funky, soulfull, jackin HOUSE MUSIC“ обещава познайникът ни от Словакия Tomas Bolecek, който стои зад лейбъла.

Вярваме, че в понеделник вечер на www.PowerMixRadio.net ще откриеш Power-ът, който да ти даде сили за седмицата, категорични са от медията.

Ако и ти, или твой приятел миксирате музика- заповядайте в четвъртък вечер с GuestMix (още инфо на http://guest.powermixradio.net), призовава екипът от интернет честотата.

Коментари (0)

Публикувано в на 9 октомври 2010 г.