Lady Popular – или защо жените киснат по цял ден в сайта на Нова? с онлайн видео и снимки

Lady Popular – или защо жените киснат по цял ден в сайта на Нова?

LadyPopular на „подиума” на Нова ТВ

Само за един ден над петстотин човека се регистрираха за хитовата игра

Най-хитовата онлайн игра – „LadyPopular”, стъпва на онлайн „подиума” на „Нова телевизия” в специално създадения за целта портал games.novatv.bg. Там посетителите могат да се забавляват с още няколко от най-известните игри в момента – „Хановете”, „Nemexia” и „Penguin Farmer”.

Безспорно най-известната от тях – LadyPopular, от известно време държи челното място по известност и е абсолютен хит сред жените от различна възраст. Доказателство за това са регистриралите се над 500 човека на сайта на games.novatv.bg само за един ден.

Концепцията пресъздава своеобразен онлайн живот на една Лейди, като играчът има задачата да й подбира различни дрехи, грим, прически, аксесоари, да й избира гаджета, да изгради кариерата й, да я съревновава с другите лейдита, да декорира апартамента й, да й организира партита, да отглежда неин домашен любимец и още много други занимания, присъщи на една интелигентна, талантлива и преуспяла жена.

С други думи –

един малък, но изключително кокетен виртуален онлайн свят

в който всяко момиче или жена може да достигне мечтите си с лекота и постоянство.

Досега има регистрирани над 150 000 потребители от цяла България, а колекциите от дрехи се обновяват според модните тенденции, за да могат лейдитата да бъдат винаги модерни и актуални.

Другите игри в каталога на games.novatv.bg са „Хановете” – за любителите на Средновековието, „Nemexia” – космическа онлайн стратегия, и „Penguin Farmer” –  последовател на най-голямата Facebook игра – Farmville, в която играчът може да създаде своя собствена градинка от различни плодове, зеленчуци и цветя, и да се опита да пребори световния глад.

Всички игри са на български език

достъпни са безплатно, а за регистрацията се иска единствено e-mail адрес.

В света регистрираните потребители на тези игри са близо 10 милиона, а дневно онлайн има над 800 000 активни потребители.

Ако играчът хареса играта и желае бързо да достигне развитие в нея, той може да плати и срещу това да получи облаги, които съкращават времето за развитие. От друга страна, ако не иска да плаща, може да играе по-дълго и да изкара ресурса чрез игра.

„Нова телевизия” е първата медия у нас, която реализира подобен проект

Медии от ранга на ProSieben, Sky и ITV вече могат да се похвалят с изключително успешна такава секция в своите сайтове.

Желаещите да се пробват в игра по свой вкус могат да се регистрират лесно и напълно безплатно.

Коментари (15)

Публикувано в на 19 март 2010 г.