Курорът Албена празнува ЧРД с много награди и студентски игри!

С впечатляващ 5-часов концерт ще стартират Националните летни студентски игри в Албена. Събитието ще бъде отбелязано заедно с 42-рия рожден ден на к.к. Албена.

Това ще стане точно в 20 часа с щафета, в която участниците ще си предават запалена факла от олимпийските игри в Мюнхен през 1972 година – първата лятна олимпиада след създаването на курорта.
Последен горящата факла ще приеме Петър Чаушев – председател на Националното представителство на студентските съвети, който на празничната сцена ще обяви Игрите за открити и ще запали огъня.

Участниците в Националните летни студентски игри тази година се очаква да надхвърлят 350 човека.
Старт на купона на зеления килим до административната сграда ще даде DJ Теди Джорджо, който ще бъде и водещ на спектакъла в тържествения ден.

В празничната програма ще участват Ансамбъл „Варна”, Косара Цонева, Йоана. Гостите ще бъдат поздравени от детския хор на Руското радио и телевизия.

По едночасов рецитал ще изнесат звездата на родната ни естрада Георги Христов и рокдинозаврите от група „Сигнал”, начело с Данчо Караджов. В полунощ градуса на настроението ще вдигне DJ DIASS.

По време на тържеството домакините и VIVACOM ще сюрпризират хилядите присъстващи с многобройни награди, които ще бъдат раздадени с томбола. Албена ще връчи ваучери с уикенд за двама в курорта и в почивната си база в Приморско, а мобилният оператор ще зарадва присъстващите с едногодишен абонамент за VIVACOM TV, 5 мобилни телефони Nokia C1-01, 1 мобилен телефон Nokia X3, 10 предплатени мобилни пакета Get M@x, 2 пакета предплатен мобилен Интернет Easy Traffic.

Коментари (0)

Публикувано в на 25 август 2011 г.