Купонджията Галин с дебют по Планета – „Да владееш мъж“

Галин с първи самостоятелен клип

Гледай видеоклипа онлайн

В навечерието на 10-ия рожден ден на телевизия “Планета”, музикална компания “Пайнер” представи няколко нови открития. Наред с нежните имена, сред които Роксана от „Гласът на България“,, дойде ред и на най-новото попълнение сред мъжете. Неговото име е Галин и вече е познат на меломаните от ефира на телевизия “Планета” с дуета си с Гергана – “Първичен инстинкт”.

Сега, няколко месеца по-късно, Галин направи своя дебют и на голяма сцена, на концерта “10 години телевизия Планета”. Заедно с Гергана те представиха своя успешен съвместен проект, а това бе един от най-вълнуващите мигове за изпълнителя. Галин е роден в Добрич, израстнал е в семейство на музиканти и от малък се занимава с изкуство. Възпитаник е на Музикалното училище в родния си град, което е завършил със специалност “Ударни инструменти”.

Тези дни младият певец представи в ефира на „Планета ТВ“ и своя първи самостоятелен видеоклип “Да владееш мъж”. Песента, която е по музика на самия Галин е много ритмична и създава горещо купонджийско настроение. Това е линията, която певецът ще следва и в новите си проекти, а съвсем скоро ще ни предложи и нова песен.

Инфо и снимка: Planeta.TV

Коментари (0)

Публикувано в на 29 ноември 2011 г.