Култовият сериал „Далас“ се завръща!

CBS излъчи оригиналните серии на „Далас“ в периода 1978 – 1991 г., при огромен зрителски интерес

През лятото на 2012 г. американският телевизионен канал TNT ще излъчи премиерно новите епизоди на хитовия сериал от 80-те години на миналия век „Далас“ (Dallas). Медията е дала зелена светлина за заснемането на 10 нови серии, след като по-рано тази година поръча написването на сценарий за пилотен епизод.

Голяма част от оригиналния актьорски състав, в това число преборилият се с рака Лари Хагман (Larry Hagman), звездата от ситкома „Стъпка по стъпка“ (Step by Step) Патрик Дъфи (Patrick Duffy) и Линда Грей (Linda Gray), ще се завърнат и в неговото осъвременено продължение, което отново ще се фокусира върху раздора в тексаския род Юинг, свързан с бизнеса му с петрол и скотовъдство за милиони долари.

Този път, обаче, в центъра на конфликта няма да са братята Джей Ар (Хагман) и Боби Юинг (Дъфи), а техните наследници – Джон Рос и Кристофър. Звездата от ТВ сагата 90201, Джош Хендерсън (Josh Henderson), който като дете изпълняваше същата роля в оригиналните серии, ще влезе в образа на порасналия Джон Рос – синът на Джей Ар, а колегата му Джеси Меткалф (Jessie Metkalf), чието име се свързва преди всичко с участието му в хитовия сериал „Отчаяни съпруги“ (Desperate Housewives), ще се превъплъти в неговия братовчед Кристофър.

Враждата между двамата ще се подхранва и от съперничеството помежду им за любовта на една и съща жена, в чиято роля ще влезе Джордана Брюстър („Бързи и яростни“). CBS излъчи оригиналните серии на „Далас“ в периода 1978 – 1991 г., при огромен зрителски интерес.

Инфо: Avtora.com

Коментари (0)

Публикувано в на 2 август 2011 г.