Кулио и Хадауей рапират в хит на Румънеца и Енчев – аудио

Румънеца и Енчев в петзвезден международен проект

 Coolio, Goast и Haddaway изпяха MISS YOU с R&E

Слушай „I Miss You“ онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=ztKWMjEif04

“След ПАК НА МОРЕ с Turbo B (SNAP!), MISS YOU надминава и най-смелите ни мечти”

След като през изминалото лято Румънеца и Енчев изпяха един от най-успешните си сингли ПАК НА МОРЕ (със специалното участие на Turbo B от легендарните SNAP!), сега момчетата от популярното хип-хоп дуо са готови с новия си проект, в който обединяват усилия с три международни звезди.

От 29 октомври 2012 г. в ефира на българските радиостанции е песента  MISS YOU (pop mix версия), съвместен проект на артистите с емблематичните рапъри Coolio и Goast и един от най-популярните световни солови изпълнители през 90-те – Haddaway.

MISS YOU e mid-tempo парче, което разказва за емоциите след края на една голяма любов и  към момента е най-мащабният проект в цялата петнадесет годишна музикална кариера на дуото.

“Записите на този сингъл ни отнеха почти две години в търсене на подходящо звучене, като преминаха през звукозаписни сесии в САЩ, Румъния и България.

Първоначалната идея беше да направим съвместно парче с Haddaway и датира още от 2009г, когато нашата звукозаписна компания Селект Мюзик Медия организира в България няколко негови концерта.

В последствие професионалните ни взаимоотношения се превърнаха в приятелство. След като пяхме акапелно с него на една сцена (ние правихме ритъм с уста, а той пееше), той ни предложи да направим съвместно парче на бийтбокс основа.

Затова и в първоначалното демо от 2010г всички инструменти записахме само с уста и ефекта беше впечатляващ. След студийните обработки никой не можеше да познае, че това е глас.

Историята продължава със създаването на шест различни версии на песента в търсена на оптималното звучене, тъй като акапелният вариант нямаше плътността на истинските инструменти.  Миналата година по време на записите на припева на Haddaway в Румъния, в същото студио се оказаха Coolio и Goast. Като чуха проекта те казаха – “Това е хит и ние искаме да участваме в него”, като по този начин  в рамките на половин час в песента ни се появи световният музикален елит от 90те.

Историята звучи приказно, но съм щастлив, че за пореден път правим огромна стъпка в музикалната си кариера и то благодарение само на нас самите. Така след почти две години съвместна работа с едни от най-яките пичове в световния музикален бизнес, вече сме готови със сингъла и се надяваме да се хареса на всички наши фенове.” споделя Енчев относно творческия процес по създаването на MISS YOU.

„Днес и утре снимаме финални кадри за видеото с Haddaway в България и се надявам до средата на следващия месец да е готово. По подобие на аудиото, и видеото е снимано в няколко различни точки на света – Лас Вегас, Дубай, Букурещ, София и включва снимки правени през последната една година.

Подробности около сюжета, участниците и детайлите в новото ни видео ще анонсираме съвсем скоро. Още от предходните ни два проекта с Turbo B от SNAP! има сериозен международен интерес към нас от страна на известни европейски музикални компании и силно се надяваме, че MISS YOU ще се превърне в първия ни голям интернационален хит” добавя Румънеца.

Музиката и аранжиментът на MISS YOU са дело на Румънеца и Енчев, Haddaway и N.A.S.O, а текстът на Румънеца и Енчев, Coolio, Goast и Haddaway. Продуцент и издател: Селект Мюзик Медия.

Коментари (0)

Публикувано в на 30 октомври 2012 г.