Кулезич се завръща в Нова с Волен Сидеров и кастинг за месия

„На светло с Люба Кулезич” дебютира с Николай Младенов, Мая Манолова  и Волен Сидеров  

Първият епизод на предаването тази неделя ни среща с най-актуалните гости на седмицата

Най-новият проект на Нова ТВ – предаването „На светло с Люба Кулезич” дебютира в ефира на медията тази неделя, 10 март, с мозайка от най-актуалните имена и акценти  на седмицата. Сред първите гости на топжурналиста Люба Кулезич са Николай Младенов, Мая Манолова  и Волен Сидеров, а акцент на екрана ще бъдат най-горещите теми и събития от страната –   на светло, в откровени разговори с  главните заподозрени.

Точно в 09.00 часа сутринта във втория ден от уикенда водещата ще се срещне с министъра на външните работи в оставка –  Николай Младенов, в ексклузивно интервю за капаните на международното положение и живите рани на властта.

Острието на БСП – Мая Манолова също ще прекрачи  новото студио на предаването, а с нея Люба Кулезич ще обсъди кризисната ситуация в страната и новите партийни конфигурации.

Тази неделя на горещия стол сяда и Волен Сидеров, на кастинг за месия и в разговор за национализация, реставрация и мобилизация във врящия държавен казан. Отговор на въпроса  „Кой ще вдигне властта от земята?” ще даде началникът на политическия кабинет на Борисов в оставка Румяна Бъчварова и политическата легенда Евгений Бакърджиев.

Още един неочакван гост ще има своята изява в дебютния епизод на „На светло с Люба Кулезич”  тази неделя – вътрешният глас на самата Люба Кулезич . Кой е той обаче и какви ще бъдат неговите провокации към гостите в  студиото, зрителите ще разберат точно в 9.00 часа по Нова ТВ.

„На светло с Люба Кулезич”от 10 март, всяка неделя от 09.00 до 11.00 ч. по Нова ТВ.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 9 март 2013 г.