Кулезич кръгом в Нова, Диана Найденова нашироко в ТВ7!

 След като пресата преподреди работните места на Кулезич и Диана Найденова, слуховете се оказаха 100% верни и официално потвърдени –

„На светло с Люба Кулезич” – в ефира на Нова ТВ от 10 март

Топ журналистът Люба Кулезич ще продължи да бъде насреща на най-актуалните събития – това обаче ще се случва в ефира на Нова ТВ и в един напълно нов проект със заглавие „На светло”. Предаването ще стартира на 10 март и ще се излъчва всяка неделя от 09.00 до 11.00 ч.

„На светло с Люба Кулезич” ще бъде предаване – мозайка – ще търси различните аспекти на случващото се около нас, ще включва фрагменти, които са нови за зрителя, ще изважда на светло незададените въпроси и премълчаните тези, които по една или друга причина не намират място в дневния ред на другите медии”, описва новото предизвикателство водещата Люба Кулезич. „Основната ни цел ще бъде да говорим открито за нещата, без режисура и без притеснение – по начина, по който всяка безпристрастна медия би следвало да го прави”.

„През последните месеци екипът на Нова ТВ работеше активно по старта на ново публицистично предаване в този часови пояс на неделния ден. Радваме се, че ще дадем тази възможност именно на Люба Кулезич, която доказа, че не се страхува да отстоява позициите си и да изразява открито своето мнение”, коментира Дидие Щосел, главен изпълнителен директор на Нова Броудкастинг Груп. „С присъединяването й към екипа на телевизията, публицистиката на Нова през уикенда става още по-силна в лицето на изключителни имена и утвърдени журналисти като Кеворк Кеворкян, Сашо Диков, Константин Вълков, а сега и Люба Кулезич”, допълни той.

„На светло с Люба Кулезич” – от 10 март, всяка неделя от 09.00 до 11.00 ч. по Нова ТВ.

Диана Найденова става част от екипа на TV7

Ръководството на TV7 има удоволствието да съобщи, че журналистът Диана Найденова става част от екипа на телевизията. Популярното лице и глас, познат със своите политически предавания и рубрики от ефира на най-големите телевизии и радиостанции, ще започне на 16 март собствено предаване в програмната схема на TV7.

„От доста време убеждавах Диана Найденова, че нейното място е в нашия екип със собствено предаване в най-гледаното време. Смятам, че професионалист с нейните качества, популярен и познат на цялата българска общественост, ще допринесе за богатството от теми и плурализма на мнения и гледни точки в нашата телевизия”, коментира Николай Бареков, изпълнителен директор TV7, NEWS7 и Super7.

Коментари (2)

Публикувано в на 1 март 2013 г.