Кубрат Пулев срещу Травис Уокър – бокс на живот и смърт по Нова спорт! с онлайн видео и снимки

Кубрат Пулев срещу Травис Уокър – бокс на живот и смърт по Нова спорт!

Двубоят на Кубрат Пулев за първа титла в профибокса – директно по Нова Спорт

Още два интригуващи двубоя на ринга ще излъчи Нова Спорт в събота вечер

Най-добрият български професионален боксьор Кубрат Пулев – Кобрата, ще се изправи пред най-сериозното изпитание в своята кариера. На 22 октомври (събота), от 21.30 ч. талантът ще излезе на ринга в германския град Лудвигсбург срещу американския нокаутьор Травис Уокър. Срещата ще бъде излъчена пряко по Нова Спорт, като преди и след двубоя спортният канал е подготвил за зрителите много интересни гости и интервюта.

Дванадесет рундовият сблъсък ще бъде с допълнителен заряд, тъй като победителят ще си тръгне с интерконтиненталната титла на Международната Боксова Федерация. Кубрат Пулев ще заложи и своя рекорд. До момента софиянецът има 13 победи (6 с нокаут) в 13 срещи. 32-годишният Травис Уокър има впечатляващ актив от 38 успеха (30 с нокаут), 6 загуби и 1 равен. През миналата година той затрудни сериозно бившия световен шампион Руслан Чагаев (Узб), от когото загуби по точки.

Зрителите на Нова Спорт ще станат свидетели на още два двубоя в съботната вечер. Носителят на интерконтиненталната титла в средна категория във версия Международна Боксова Федерация Доминик Бритч (Гер) ще се изправи срещу американския претендент Били Лайъл.

Точно в полунощ друг изявен германец, Марко Хук, също ще защитава титла – на Световната боксова организация в полутежка категория – срещу аржентинеца Рохелио Омар Роси. Марко Хук, който е от сръбски произход, ще се качи за пръв път на ринга, след като само преди няколко месеца сключи брак.

Коментари (0)

Публикувано в на 19 октомври 2011 г.