Кубрат Пулев разкрива рецептата на успеха

СВЕТОВНИЯТ ШАМПИОН КУБРАТ ПУЛЕВ ГОСТ В „ПРЕД БАНЯТА” ПО TV7

В съботния предиобед в спортно-коментарното студио „Пред банята” по TV7 гост на порязаващите усти Ники Александров и Иво Райчев ще бъде световният шампион по бокс при професионалистите Кубрат Пулев. От него ще разберем каква е рецептата на успеха и умее ли българинът да цени големите си звезди.

И тази седмица няма мине без култовите лафове от полиглота на българския футбол – Христо Стоичков. Поредната трансферна драма на армейците довела до обстрел адвокатите на ЦСКА ще бъде „сапунисана” подобаващо. В предаването ще видите още най-интересните кадри и коментари от дербито на планетета Реал Мадрид и Барселона, както и как легендата Майк Тайсън призова младите бразилци да учат английски.

По покана на ко-водещите Ники Александров и Иво Райчев, голите украинки дойдоха и в София. Не на последно място ще се завърнем в 1996 година с ретро коментара на Иво Райчев от игрите в Атланта, когато великият Даниел Петров спечели последната олимпийска титла за българския бокс.

В СЛУЖБА НА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ ИЛИ ИНСТРУМЕНТ ЗА ПОЛИТИЧЕСКО ВЛИЯНИЕ СА НРС И НСО

В предаването по TV7 гост ще бъде и ген. Атанас Атанасов. Генералът ще коментира непознатата страна на разнузнавателната дейност и как се възползват управляващите от секретните служби.

Във втората „Кръгла маса” водещият Емил Кошлуков ще търси отговорите на въпросите „Интеграцията на ромите и има ли тя почва у нас? Ромите са мързеливи или политиците съзнателно държат циганите в изолация?”. Гост по темата е Костадин Костадинов, заместник-председател на ВМРО-БНД.

В откровен разговор с милионера, който си търси съпруга, Христо Сираков, ще разберем какви са очакванията му дни преди грандиозния финал на риалити формата „Милионер търси съпруга” по TV7.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 27 януари 2012 г.