Крум: „Заповядвам ти“ да гледаш новия ми хит по Фен ТВ!

Крум пусна „Заповядвам ти“

Танцьорки захвърлиха бански в клипа

Дългоочакваният нов видеоклип на Крум от днес е ексклузивно в ефира на Фен ТВ. Заглавието на песента е „Заповядвам ти“ и е по музика на Оцко и текст на Росен Димитров.

Видеото е дело на режисьора Николай Нанков и е заснето още преди четири месеца.

„Пресъздадохме отношенията между двама души, исках да е лично, защото и текстът на песента отразява мои лични усещания. Нещо, което в действителност съм преживял“, споделя Крум.

Освен звездата на „Ара мюзик“, роля в клипа има и близка приятелка на Крум – Жанет. Тя влиза в ролята на негова половинка. На снимачната площадка двамата си размениха остри реплики, влизайки в образите на героите си. Любопитни са подводни кадри, в които Крум демонстрира и уменията си на плувец.

В историята между Крум и Жанет се намесват и няколко атрактивни момичета. По време на снимките те захвърлиха задръжки и бански и се впуснаха в мокри танци около изпълнителят на „Ара мюзик“.

„Заповядвам ти“ вече успешно се ротира в радиоефира, като още преди да излезе породи много дискусии. Причина за това стана работното й заглавие „Майната ти“.

„Всъщност, това е посланието към любим човек, който ме е разочаровал, но е хубаво да уточня, че освен „Майната ти“ признавам, че много ми липсва“, допълва Крум. Зрителите обаче няма да видят сълзлива драматична история, а динамично видео с различни характери.

По мнение на родните DJ-и „Заповядвам ти“ е и сред най-желаните в нощните клубове и вече влиза в графата на хитовете само дни, след като беше официално пусната като сингъл.

Коментари (0)

Публикувано в на 5 октомври 2009 г.