Крум „разкара“ Ара, пее в Пайнер!

Крум подписа с музикална компания „Пайнер“

Крум стана част от „Пайнер“. Певецът се присъедини към най-голямата музикална компания преди броени дни.

„Изключително съм щастлив от този факт. Поставям си високи цели и се надявам с подкрепата на г-н Димитров и целия екип на „Пайнер“ да ги постигам. За мен музиката е на първо място и оттук нататък ще дам цялата си енергия, за да създаваме качествени песни и видеоклипове“, споделя Крум. Съвсем скоро изпълнителят ще представи и първия си проект като част от редиците на компанията.

Крум се занимава с музика от 7-годишен, когато започва да свири на пиано. По-късно е приет в Националното музикално училище „Любомир Пипков“ с профил флейта. Поканен е в Младежката филхармония като първа флейта. Музикалното си образование продължава в Консерваторията, където изучава две специалности – „Поп и джаз пеене“ в класа на доц. Алис Боварян и „Флейта“ в Теоретичния отдел.

За последно Крум се появи в национален ефир в „Шоуто на Слави“. Там той разсмя водещия, облечен като жена и свирещ на флейта. През ноември 2012 г. певецът официално и цивилизовано се раздели с предходните си продуценти от „Ара мюзик“, след като договорът му изтече.

Коментари (0)

Публикувано в на 5 март 2013 г.