Крум покорява Пайнер с „отровна“ песен от Миро! – видео, текст

Крум представя „Отровна“

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=I1ysds3pd7s

Крум пуска първия си проект като част от редиците на „Пайнер“. Песента е със заглавие „Отровна“. Автор на музиката и текста е Миро, а аранжиментът е на Калин Димитров.

„Песента е доста различна, името на самия автор говори за това. Надявам се хората да усетят магията й“, сподели Крум в „Звездно“ по телевизия Планета.

Режисьор на клипа е Николай Нанков. „Клипът отговаря на тази песен – да е въздействащ, да допълва музиката. Успях да събера страхотен екип за целия проект, дълго го планирах и всички положиха огромни усилия“, допълва още певецът.

Преобладаващите коментари на mох-фолк феновете са, че като цяло певецът има развитие. Някои не харесват визията му, още повече гласове се надигат срещу видео реализацията на клипа. Най-много положителни мнения пък събира текстът към „Отровна“, който е смислен. Вижте видео с участието на Крум в „Звездно“ – първата му изява по Планета Тв, която е обобщена и от Signal.bg:

Крум призна, че негова отдавнашна мечта е да бъде изпълнител на най-голямата музикална компания у нас.

„От години мечтая да попадна в редиците на фирма „Пайнер“. Разбира се, юридически трябваше да може това нещо да се случи. Мога само да изкажа големите си благодарности, защото за мен това е било едно чакане – да мога да се развивам с „Пайнер“ и е един вид награда. Чувствам договора, който подписах, като награда и възможност да дам всичко от себе си, за да докажа, че мястото ми е тук. И тепърва това ще се случва, надявам се“ – сподели певецът пред „Планета“.

Изпълнителят заяви, че е амбициран да показва най-доброто от себе си. А за това дали ще се бори за приз на музикалните награди догодина каза: „Когато си вършиш работата добре и ако хората разберат, че си я свършил добре, а не само ти си го мислиш, тези неща са неизбежни, те се случват. Не е да работиш с тази цел, а по-скоро с целта да достигнат песните до хората. Това е моята идея занапред – хубави песни и видеоклипове. Надявам се новият ми видеоклип, като първи в „Планета“, да бъде най-хубавият ми досега“.

Текст на „Отровна“ от Крум:

Отровна кожа.. парфюм по ножа
не ме убива – не си щастлива
но лошото, което правиш, никога не те застига!

За тях ти си опиат
хищник с нежен аромат.
Хапче против страх и ефекта на бял прах
Примамваш, привличаш каквото поискаш имаш
Зад маската се крие една…

Припев:
Отровна кожа.. парфюм по ножа
не ме убива – не си щастлива
но лошото, което правиш, никога не те застига!

У вас трите правила,
едно – няма правила
две – всичко е игра
три – виж я без грима!
Ревнува и псува, намазва и се преструва
с маската красива, но знам..

Припев:
Отровна кожа.. парфюм по ножа
не ме убива – не си щастлива
но лошото, което правиш, никога не те застига!

Коментари (0)

Публикувано в на 16 март 2013 г.