Крум показва дамата на сърцето си – малко е възрастничка?! (СНИМКИ) с онлайн видео и снимки

Крум показва дамата на сърцето си – малко е възрастничка?! (СНИМКИ)


Старото му ново гадже засега е безименно, занимава се с мода

Певецът на Ара Мюзик, на който медиите преписваха интимна афера с Миро от бившия дует „Каризма” и с Любо – ексвокала на група „Те”, сякаш желае да отмие тази си стара слава.

Събота вечер в клуб БИАД, където изпълнителят имаше съвместно участие със звездите на Диапазон рекърдс – Теодора, Славена и Ерик, той се появи в компанията на засукана блондинка, която представи за свое гадже.

Пред екипа на заведението Крум сподели, че става дума за сериозна връзка, а не за мимолетно увлечение.

„Заедно сме от доста време, но не съм афиширал връзката си, защото ту се събирахме, ту се разделяхме. Сега съм щастлив, благодарение на нея открих себе си!”

Интересно е, че дамата, която му е замаяла главата е по-голяма от него, но това въобще не притеснява изпълнителя. „Разликата в годините нямат значение, по-важното е, че сме на една вълна!”

Певецът отказа да разкрие името на любимата си, но довери, че тя също се занимава като него с изкуство, но не в областта на музика, а на модата.

Припомняме ви, че преди време спрягани за гаждета на Крум бяха дъщерята на Миглена Ангелова – Дора и Даниела Арнаут, която нашумя с признанията си, че е спала с Димитър Бербатов. Само времето ще покаже, дали в този случай става дума за любов или за поредната му провокация.

Коментари (1)

Публикувано в на 15 ноември 2010 г.