Крум пее хит на Миро, куче го цапардосва, Галена приглася!

Крум представя „Остани“ с гост-вокал Галена

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=LRx4X7zeVuU

Новият видеоклип на Крум, „Остани“, се завъртя премиерно в събота, 18 май по Planeta HD. В песента специално участие има и Галена. Именно тя обра овациите на интернет феновете, за разлика от Крум и главната героиня, наета да участва в клипа към „Остани“.

„Благодаря на Галена, която се включи като гост-вокал. Това е песен, която съм преживял през годините многократно“, споделя Крум.

И няма как да не е така, щом изпълнител в първоначалния вариант е… Миро. Както знаете, Миро и Крум таят крепка дружба от години, а дали само музиката ги сплотява, може само да предполагаме.

Миро е пял същия хит и с Галя (Каризма), и с певицата Тони, и с Мариана Попова. Казва се Kadosh и любопитното е, че винаги, когато видеоклипът „Kadosh“ на дует „Каризма“ се появи в интернет, няколко дни по-късно мистериозно изчезва. Към момента не е наличен никъде – очевидно някой някъде има против точно този клип на „Каризма“ да остане в музикалната история на България!

Чуй оригинала – KariZma – Kadosh:

Режисьор и сценарист на видеото на Крум е самият певец, а оператор е Радослав Георгиев. Гримът е на Магдалена Иванова, а прическите – на Жоро Петков.

Използвано е инфо на Planeta.TV

Коментари (0)

Публикувано в на 19 май 2013 г.