Крум одрал кожата на Лотар Матеус – а и двамата са „чалгари“!


Разкритие на вестник „Галерия“: Крум прилича на Лотар Матеус

В четвъртък вестник “Галерия“ излезе с интересно становище – че изпълнителят на “Ара мюзик“ Крум има поразително визуално сходство с новия ни национален селекционер по футбол Лотар Матеус. От снимките към статията се вижда, че двамата имат напълно еднакви черти на лицето – очите, носа и устните. Допълнително приликата им изпъква поради факта, че и Лотар, и Крум обичат да ходят с набола брада.

Този облик помага и на двамата мачовци да се утвърждават като едни от най-желаните мъже и да трупат купища фенки в актива си. За война между почитателките им обаче едва ли може да се опасяваме, поради възрастовата разлика между германеца и българина.

Роденият на 21 март 1961 г. треньор спокойно може да бъде баща на 24-годишния певец. Но от “Галерия“ откриват нещо общо и в тази насока – настоящата жена на Матеус – украинката Лиляна, е набор на Крум.

Като допълним и предпочитанието на двамата към един и същи стил музика – поп-фолк, можем само да ви предупредим да внимавате, за да не ги объркате по заведенията в нощна София. 🙂

Коментари (0)

Публикувано в на 15 октомври 2010 г.