Крум, Мария и къщата на бай Тошо гостуват в „Станция Нова“

Очаквайте в „Станция Нова” на 3 април, неделя, по Нова телевизия

РУЛЕТКА:

Тази неделя „Станция НОВА” започва точно в 10:00! Очаквайте на живо от студиото на „Рулетка” с Витомир Саръиванов: „Как скандалният Али Юзеиров от партия „ОТОМАН” смята да стане президент?”! Веднага след това ще видите за първи път родната къща на Тодор Живков в Правец и личното интервю „По пантофи” с неговата внучка Жени Живкова.

СЪДЕБЕН СПОР:

В 11:00 започва „Съдебен спор” с наказателно дело за обида – ЕПИЗОД 27 – „Обиди ме!”. Частният тъжител Тодор Неделчев е завел тъжба срещу свой приятел от детинство, заради обидни думи. Обвиняемият Алекс Александров твърди, че също е бил обиден от частния тъжител и моли да бъде освободен от наказание. Гледайте „Съдебен спор”, за да разберете какво ще отсъди съдия Искра Онцова тази неделя.

ОТЧАЯНИТЕ СЪПРУГИ:

Тази неделя Вихра и Мая ще проследят тайландската одисея на фолкпевицата Мария, а известната бизнес дама Розалия Тинкова ще ни пренесе в мистиката на Изтока. Не пропускайте и личната неразказвана история на певеца Крум за изкушенията, забавленията, за приятелите и силата да превъзмогнеш болката.

НАЙ-ДОБРАТА МАЙКА:

В „Най-добрата майка” с Ирина Сарачинова вижте историята на Мария Благоева, която се отказва от престижната си работа, за да стане професионална приемна майка.

ИНТЕРВЮТО НА НАНА:

В 15:45 очаквайте интервюто на Нана с поп звездата Ирина Флорин.

ПОСЛЕДНО 10:

А от 16:15 не пропускайте класацията „Последно 10” с Яна Грудева и Стефан А. Щерев, за да разберете кои са „НАЙ-ИЗВЕСТНИТЕ ЖЕРТВИ НА МОДАТА”! Коментатори по темата ще бъдат дизайнерките Десислава Викторова и Мира Бъчварова, както и стилистът Вили от модния тандем „Вили & Маури”.

Коментари (0)

Публикувано в на 1 април 2011 г.